Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 57
    58
Merk
  1. MTS Euro Products (2)
Materiaal
  1. Nonwoven (2)
Verpakking
  1. Rol (1)
  2. Bundel (1)

F-wipe

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Non woven F-wipes kopen bij 4UStore

De F-wipe is een speciale uitvoering van de non woven wipes die voorzien is van een bijzondere gaatjesstructuur. Dankzij deze gaatjesstructuur is deze F-wipe niet alleen geschikt voor het opnemen van stofdeeltjes, maar gebruikt u de F-wipe bovendien voor het opnemen van vetten en dikke vloeistoffen. Hierdoor zijn deze non woven wipes multi-inzetbaar. Dankzij hun blauwe kleur gebruikt u deze non woven wipes ook in de foodindustrie of in de medische bedrijfstakken, maar natuurlijk staan deze non woven wipes ook in pakweg de auto-industrie of in de zware industrie hun mannetje.

Geschikt voor gebruik in keukens

Niet alleen omwille van hun eigenschappen zijn deze Fwipe geschikt voor gebruik in keukens, maar omdat ze daarnaast ook nog eens voldoen aan alle FCC-eisen is dat ook klaar en duidelijk. Iedere F-wipe is pluisvrij, krast niet en heeft daarenboven een goed absorberend vermogen. Hierdoor beschikken deze non woven wipes over alle eigenschappen die u in uw keuken zoekt.

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Deze non woven wipes zijn verkrijgbaar als poetsdoeken op rol. Het gaat om extra grote rollen, ze bevatten 500 non woven wipes met een lengte van 38 en een breedte van 30 centimeter. Daarnaast kunt u ook een dispenser voor non woven wipes aanschaffen waardoor u telkens snel een F-wipe afneemt. Ook hier voldoet iedere Fwipe aan de strengste eisen.

Andere non woven wipes van 4UStore

Naast de Fwipe kunt u bij 4UStore ook terecht voor de M-wipe en de X-wipe. Naast de M-, X- en F-wipe vindt u hier een ruim assortiment non woven wipes, zoals Euro Toptex of Euro Stofftex. Bekijk volgende pagina’s en ontdek onze andere non woven wipes: