Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Euro Toptex

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Euro Toptex is een zeer stevige doek die voldoet aan de hoogste mogelijk eisen. Hij heeft een stug karakter - maar als hij hem beter leert kennen - en een uitstekende reinigende werking. Hij is onder andere geschikt voor het schoonmaken van computers, maar ook het ontvetten van carrosserieën. Let wel, dit dient met ontvetters op waterbasis te gebeuren. Hij is te gebruiken in vrijwel iedere branche, maar in het bijzonder geschikt voor autoschadeherstelbedrijven, de grafische industrie, hightech- en elektronische industrieën en de schilders- en automobielbranche. Het is een pluisvrije, sterk absorberende doek die oplosmiddelenbestendig is. Verder is hij siliconenvrij, zeer sterk en meerdere malen te gebruiken. Tot slot neemt hij optimaal water op. 

Euro TopTex poetsdoeken kopen bij 4UStore

De Euro TopTex poetsdoeken zijn veelgebruikte poetsdoeken (non woven). De poetsdoeken van Euro TopTex laten zich dan ook kenmerken door hun hoog absorberend vermogen. Daarnaast zijn ze volledig pluisvrij en oplosmiddelenbestendig. Daarom worden deze poetsdoeken in menigerlei ondernemingen gebruikt, denk daarbij aan industriële omgevingen maar ook gewoon aan een magazijn of kantoor.

Kenmerken van de Euro TopTex poetsdoeken

De Euro TopTex poetsdoeken zijn disposable poetsdoeken die aan de hoogste normen in de industrie voldoen. Ze zijn pluisvrij, waardoor ze ook geschikt zijn voor het reinigen van machines. Daarnaast zijn ze bestendig tegen oplosmiddelen, zeer sterk en hebben ze een hoog absorberend vermogen. De Euro TopTex poetsdoeken zijn bovendien vrij van siliconen. Hierdoor zijn ze geschikt voor het reinigen van gladde en gelakte oppervlakken. De Euro TopTex poetsdoeken zijn zowel verkrijgbaar met een witte als met een blauwe kleur. Voor voedselverwerkende bedrijven krijgen de blauwe Euro TopTex poetsdoeken de voorkeur.

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

De poetsdoeken van Euro TopTex zijn verkrijgbaar in dispenserverpakkingen voor montage en dispenserdozen voor in ateliers of werkruimtes. Daarnaast komen ze ook in handige uitneemverpakkingen (intergevouwen). Ten slotte koop je de Euro TopTex poetsdoeken op rol en dit in de kleuren blauw en wit. De rollen Euro TopTex poetsdoeken bevatten elk 1.000 poetsdoeken van 38 x 30 centimeter en worden steeds per twee rollen geleverd.

Andere non woven poetsdoeken kopen

Bij 4UStore vind je niet alleen de non woven poetsdoeken van Euro TopTex, maar hebben we nog talloze andere poetsdoeken beschikbaar. Het gaat daarbij om de poetsdoeken Euro Softtex, Euro Softpolish, Euro Proptex en Euro Classic. Daarnaast bieden wij ook andere soorten poetsdoeken aan, zoals: