Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 45
    128
Merk
  1. MTS Euro Products (4)
Materiaal
  1. Nonwoven (4)
Verpakking
  1. Dispenserdoos (1)
  2. Rol (1)
  3. Bundel (2)

Euro Softtex

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Euro Softtex , een groot volume poets- en reinigingsdoek die geschikt is voor het opnemen van zeer grote hoeveelheden vloeistoffen: water, olie, vetten, inkt en oplosmiddelen. Dit maakt hem geschikt voor gebruik bij autopoetsbedrijven, in de hightech- en elektronica-industrie, de grafische industrie - met name zeedruk, schildersbedrijven en autoschadeherstelbedrijven. Hij is pluisvrij, zeer zacht, heeft een immens absorberen vermogen, is siliconenvrij en bestand tegen vrijwel ieder oplosmiddel. Hij bestaat voor het overgrote deel uit cellulose en is daarom milieuvriendelijk. 

Euro Soft Tex poetsdoeken kopen bij 4UStore

De Euro Soft Tex poetsdoeken zijn ideaal voor het opnemen van grote hoeveelheden vloeistof en zijn hierdoor geschikt voor bijna alle sectoren. Deze poetsdoeken zijn zowel verkrijgbaar in compacte verpakkingen als op rol. Hieronder legt onze expert voor jou uit wat de kenmerken van de Euro Soft Tex poetsdoeken zijn en vind je meer informatie over het assortiment.

Wat zijn de Euro Soft Tex poetsdoeken?

De Euro Soft Tex poetsdoeken is een pluisarm en zeer zacht type poetsdoek met een hoog absorberend vermogen. Het neemt dan ook moeiteloos grote hoeveelheden vloeistof op. De Euro Soft Tex poetsdoeken zijn niet alleen geschikt voor het opnemen van water, maar ook voor de opname van inkt, oplosmiddelen, vetten en olie. De Euro Soft Tex zijn vrij van siliconen en zijn voornamelijk gemaakt van cellulose, hetgeen het een milieuvriendelijk product maakt. De Euro Soft Tex poetsdoeken zijn onder andere geschikt voor de zeefdrukbranche, de elektronische industrie, de schilderbranche en autopoetsbedrijven.

Euro Soft Tex poetsdoeken kopen

De Euro Soft Tex poetsdoeken zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen. In de eerste plaats zijn er de Euro Soft Tex poetsdoeken in een dispenserdoos. De dispenserdoos bevat honderd doeken met de afmeting 31,5 x 30,5 centimeter. Er komen vier pakken van honderd doeken in een doos. Daarnaast zijn er ook de gelijknamige poetsdoeken met 1/4-vouw. Zij hebben dezelfde afmetingen en komen per 56 stuks. Ten slotte kan je de Euro Soft Tex poetsdoeken ook kopen op een rol van 750 doeken per verpakking. Hierbij heeft elk vel de afmeting 32 x 30 centimeter. Het gaat steeds om dikke en stevige poetsdoeken van 85 gram/m². Bij 4UStore kan je deze poetsdoeken allemaal verkrijgen, inclusief een staffelkorting bij grote bestellingen.

Altijd geschikte poetsdoeken verkrijgbaar

De Euro Soft Tex poetsdoeken zijn non-woven poetsdoeken, maar daarnaast kan je bij 4UStore ook talloze andere poetsdoeken verkrijgen. Denk daarbij aan volgende producten: