Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 36
    37
Merk
  1. MTS Euro Products (1)
Materiaal
  1. Nonwoven (1)
Verpakking
  1. Dispenserdoos (1)

Euro Softpolish

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Euro Softpolish is geschikt voor het opnemen van stofdeeltjes en dikke vloeistoffen dankzij zijn gaatjesstructuur. Hij wordt voornamelijk gebruikt voor het reiningen van kwetsbare oppervlakken als spiegels, ramen en tafelbladen. Daarnaast is hij uitermate geschikt voor het in- en uitpoetsen van auto's en kan hij gebruikt worden voro het ontvetten van carrosserieën. De Euro Softpolish is een zijdezachte doek met een extreem groot absorberend vermorgen - hij absorbeert tot 12 x zijn eigen gewicht! - die niet pluist en siliconenvrij is. Bovendien is hij bestand tegen vrijwel alle chemicaliën. Hij wordt veelal gebruikt bij autopoetsbedrijven en de automobielbranche in  het algemeen. Daarnaast is hij ook erg bruikbaar in de schoonmaakbranche. 

Euro Soft Polish poetsdoeken kopen bij 4UStore

De Euro Soft Polish poetsdoeken zijn ideaal voor wanneer hoogwaardige reinigingseigenschappen noodzakelijk zijn maar waarbij de ondergrond tegelijk een zachte behandeling vergt. De Euro Soft Polish poetsdoeken komen in een handige dispenserdoos waardoor ze ideaal zijn voor professioneel gebruik. Bij 4UStore zijn ze per doos van 275 of 400 poetsdoeken verkrijgbaar, afhankelijk van de gewenste uitvoering. Bij grote bestellingen ontvang je een staffelkorting.

Wat zijn de Euro Soft Polish poetsdoeken?

De Euro Soft Polish poetsdoeken beschikken over een gaatjesstructuur waardoor het eenvoudig stofdeeltjes en dikke vloeistoffen vasthoudt. Daarnaast zijn de Euro Soft Polish poetsdoeken pluisarm en hebben ze een zeer zachte structuur, waardoor ze ook geschikt zijn voor het reinigen van kwetsbare oppervlakten. Onder andere voor het ontvetten van carrosserieën of voor het poetsen van wagens zijn de Euro Soft Polish poetsdoeken uitermate geschikt. De Euro Soft Polish poetsdoeken zijn bovendien vrij van siliconen en kunnen met de meeste chemicaliën om. De Euro Soft Polish poetsdoeken zijn steeds op rol en komen in een handige dispenserdoos. Er zijn twee versies verkrijgbaar.

Euro Soft Polish poetsdoeken kopen

Bij 4UStore kan je twee verschillende dispenserdozen met Euro Soft Polish poetsdoeken kopen. Het gaat in de eerste plaats om een dispenserdoos met poetsdoeken van 40 gram/m². Elke poetsdoek heeft de afmeting 40 x 30 centimeter en een doos bevat vierhonderd vellen. Daarnaast verkopen we ook een dispenserdoos met Euro Soft Polish poetsdoeken van 50 gram/m². Elke doos bevat 275 van deze stevigere doeken. De poetsdoek heeft de afmeting 38 x 40 centimeter.

De ideale poetsdoek voor de automobielbranche

De eigenschappen van deze poetsdoeken maken het uitermate geschikt voor gebruik in de automobielbranche. Bij 4UStore vind je bovendien nog talloze andere reinigingsmaterialen die in de automobielsector hun meerwaarde bewijzen. Bekijk daarom ook volgende webpagina’s: