Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 53
    54
Merk
  1. MTS Euro Products (1)
Materiaal
  1. Nonwoven (1)
Verpakking
  1. Rol (1)

Euro Proptex

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Euro Proptex is een nonwovendoek groot volume-structuur, die zeer goed in de hand ligt. De doek is geproduceerd uit polypropyleen. Deze grondstof maakt de doek bij uitstek geschikt voor het opnemen van synthetische vloeistoffen. De doek is zeer sterk doch zacht en pluis- en siliconenvrij. Hij is geschikt voor het reinigen van drukpersen, rubberrollen, cilinders en offsetplaten. De Euro Proptex wordt veel gebruikt in autoschadeherstelbedrijven, de grafische industrie, petrochemische industrie en ook bij schilderbedrijven vindt de Euro Proptex-doek gretig aftrek. Hij is verkrijgbaar op rol of in een handige box. 

Euro Proptex poetsdoeken kopen bij 4UStore

De Euro Proptex poetsdoeken hebben een aantal gunstige eigenschappen waardoor het onder andere geschikt is voor het reinigen van rubberrollen en cilinders. Deze poetsdoeken zijn zowel verkrijgbaar op rol als in compacte verpakkingen met vijfhonderd stuks.

Wat is de Euro Proptex poetsdoek?

De Euro Proptex non-woven poetsdoeken worden gemaakt op basis van polypropyleen. Hierdoor zijn de Euro Proptex poetsdoeken geschikt om synthetische vloeistoffen op te nemen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de Euro Proptex poetsdoeken veelvuldig worden gebruikt voor het ontvetten en reinigen van carrosserieën op solventbasis, maar ook voor het reinigen van cilinders, rubberrollen en drukpersen. De Euro Proptex poetsdoeken hebben een bijzondere structuur waardoor ze een hoog absorberend vermogen hebben, terwijl ze toch goed in de hand blijven liggen. Daarnaast zijn deze poetsdoeken van Euro Products sterk, maar toch pluisarm en vrij van siliconen.

Voor welke sectoren is de Euro Proptex poetsdoek geschikt?

Omdat de Euro Proptex poetsdoek eenvoudig synthetische stoffen opneemt, wordt het vaak gebruikt in de schilderbranche, de petrochemische industrie, de grafische industrie en in de autoherstelsector. Omdat de Euro Proptex poetsdoeken een blauwe kleur hebben en pluisarm zijn, zijn ze ook geschikt voor gebruik in de voedselverwerkende industrie.

Euro Proptex poetsdoeken kopen

De Euro Proptex poetsdoeken zijn zowel verkrijgbaar op rol als in compacte verpakkingen. De handige rollen beschikken over 500 afscheurbare poetsdoeken met elk een lengte van 38 x 32 centimeter. Elke rol heeft een gewicht van vier kilogram. Deze rollen zijn per stuk verkrijgbaar en bij grote bestellingen ontvang je een staffelkorting. Daarnaast komen de Euro Proptex poetsdoeken ook in compacte verpakkingsformaten met 25 poetsdoeken per verpakking. Elke box bevat 20 verpakkingen en dus 500 poetsdoeken. Ook hier ontvang je bij grote bestellingen een staffelkorting.

Ontdek de andere non-woven poetsdoeken van 4UStore

In deze webwinkel vind je ook andere non-woven poetsdoeken van Euro Products terug. Die poetsdoeken focussen op andere toepassingsgebieden en kennen afwijkende eigenschappen en afmetingen.