Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 48
    49
Merk
  1. MTS Euro Products (1)
Materiaal
  1. Nonwoven (1)
Verpakking
  1. Bundel (1)

Euro Classic

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Euro Classic is net Euro softpolish een uitermate zachte nonwoven poetsdoek. De Classic-variant bestaat uit 100% viscose een heeft een hoger gramsgewicht per vierkante meter dan de Euro softpolish. Om deze reden heeft de Euro Classic een groter absorberend vermogen. De gaatjesstructuur van de non wovendoek maakt hem bij uitstek geschikt voor de opname van stofdeeltjes en dikke vloeistoffen. Hij wordt dan ook veel gebruikt voor het schoonmaken en afnemen van kwetsbare oppervlakken als tafelbladen en glazen oppervlakken. Ook voor het in- en uitpoetsen van auto's is uitermate geschikt. De Euro Classic is een zachte poetsdoek die 12 x zijn eigen gewicht in vloeistof kan absorberen. Hij is pluis- en siliconenvrij en bestand tegen de meeste chemicaliën. Men komt hem vaak tegenin bij autopoetsbedrijven en in de automobiel- en schoonmaakbranche.

Euro Classic non-woven poetsdoeken kopen

Euro Products heeft een aantal goede non-woven poetsdoeken in haar assortiment zitten waarvan de Euro Classic een klassieker is. Deze poetsdoek vinden we in menig bedrijf terug en dat heeft uiteraard alles te maken met de eigenschappen ervan. Wat die eigenschappen zijn en wat je over deze poetsdoek moet weten, lees je hier.

Wat is de Euro Classic poetsdoek van Euro Products?

De Euro Classic poetsdoek is een non-woven poetsdoek op basis van viscose. Hierdoor voelt de Euro Classic poetsdoek erg zacht aan. Toch kent het een hoog absorberend vermogen, onder andere door de gaatjesstructuur die deze poetsdoek typeert. De Euro Classic poetsdoeken kunnen tot twee keer het eigen gewicht opnemen. Hierdoor is het een ideale poetsdoek voor het opnemen van vet en olie. Zijn zacht karakter maakt deze poetsdoek dan weer geschikt voor het schoonmaken van auto’s, glas of zachte keukenbladen. Hoewel de Euro Classic veelal wordt gebruikt in garages is het dus ook geschikt voor schoonmaakbedrijven.

Kenmerken van de Euro Classic poetsdoeken

De Euro Classic poetsdoeken (42 x 40 cm) komen in een dispenserverpakking ten behoeve van het Euro Classic dispensersysteem dat ook verkrijgbaar is bij 4UStore. Elke navulling bevat vijftig poetsdoeken en er komen vijf navullingen in een besteleenheid, met een totaal van driehonderd doeken. Bij het bestellen van meerdere dozen ontvang je een staffelkorting.

De Euro Classic poetsdoeken zijn vrij van siliconen en zijn geheel poetsvrij, waardoor ze een uitermate net resultaat garanderen. Omdat de Euro Classic poetsdoeken uit één enkele laag bestaan, gaat het om een compacte en lichte aanvulling die zeker geschikt is voor grootverbruikers. Ten slotte zijn de poetsdoeken van Euro Classic bestand tegen de meeste chemicaliën en dus voor vrijwel elke sector geschikt.

Meer producten van Euro Products

Wij van 4UStore bieden uiteenlopende non-woven poetsdoeken aan van Euro Products, inclusief de bijhorende dispensersystemen. Bekijk daar ook volgende non-woven poetsdoeken: