Onze andere webshops

Non Woven

Foto-tabel Lijst

1-12 of 25

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 25

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Non woven poetsdoeken kopen bij 4UStore

Lastige schoonmaakwerkzaamheden zijn in elke sector gemeengoed. Dergelijke lastige schoonmaakwerkzaamheden vergen niet alleen extra inspanningen, maar ook de nodige oplettendheid. Niet alle poetsdoeken op rol zijn immers voor alle schoonmaaktaken geschikt. Ook voor de non woven poetsdoeken is dit het geval. Hieronder lees je wanneer non woven poetsdoeken een geschikte keuze zijn en welke soorten er bestaan. Wij beschikken dan ook over verschillende soorten non woven poetsdoeken, gaande van poetsdoeken op rol tot non woven poetsdoeken in een handige dispenserdoos.

Wanneer zijn non woven poetsdoeken een geschikt idee?

Soms volstaan papieren poetsdoeken niet langer. Natuurlijk kunnen we dan kiezen voor bonte poetslappen, maar zij brengen een hoog prijskaartje met zich mee en zijn ook gewoon minder handig. Een ideaal alternatief vinden we bij de non woven poetsdoeken op rol of in een handige dispenserdoos. Ook dergelijke non woven poetsdoeken zijn immers pluisarm, antistatisch, hebben een groot absorptievermogen en zijn natsterk. Natuurlijk zijn er tussen de verschillende non woven poetsdoeken wel een aantal verschillen te noemen.

Non woven poetsdoeken: op rol of in een dispenserdoos?

In principe kunnen we het non woven poetspapier in drie grote categorieën verdelen. Stuk voor stuk zijn ze een ideaal alternatief voor poetslappen. Het gaat om de opdeling tussen poetsdoeken op rol die al dan niet gebruikt kunnen worden in combinatie met een dispenser en die zich eenvoudig laten afrollen, de poetsdoeken met geïntegreerde dispenserdoos en de poetsdoeken voor verticale afname die ook met een eigen dispenser komen. Is het belangrijk dat je zelf de lengte van de poetsdoeken kan bepalen? Kies dan voor poetsdoeken op rol. Is dit geen vereiste? Dan zijn poetsdoeken in een dispenserdoos des te aangenamer.

Bij 4UStore vind je non woven poetsdoeken van merken zoals Euro Softpolish, Euro Toptex, M-Wipe en Euro Classic. Raadpleeg de desbetreffende categoriepagina’s voor meer informatie.