Onze andere webshops

Poetsdoeken

Foto-tabel Lijst

1-12 of 55

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 55

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Op sommige plekken waar hard wordt gewerkt en het vies wordt, voldoet de gewone papieren keukenrol en zelfs zwaar industriepapier niet meer. Voor dit soort gevallen is de textielen poetsdoek een uitkomst. De poetsdoeken worden aangeboden in grootverpakkingen met meerdere doeken. De verschillende doeken zijn allen geschikt voor specifieke karweien en klussen: van technische werkplaats tot scheepswerf, wij leveren de juiste doeken: bonte poetslappen of witte lappen, tricot, wegwerpdoeken. Alles voor de juiste prijs. Neem contact op voor meer informatie. 

Poetsdoeken: dat moet je uitpoetsen

Waar men hard werkt wordt het al eens vies. Papieren keukenrollen en zelfs zwaar industriepapier volstaan dan niet langer bij het reinigen. Textielen poetsdoeken daarentegen zullen de klus wel steeds weten te klaren. Speciaal voor grote ondernemingen met grote reinigingswerken bieden wij onze poetsdoeken aan in grote hoeveelheden en afhankelijk van uw noden. Met onze diensten kom je nooit meer zonder geschikte poetslappen te zitten.  Onderstaand overzicht geeft een handig idee van ons assortiment aan poetslappen en de mogelijke toepassingen binnen uw onderneming.

Witte poetslappen

Onze witte poetslappen zijn gemaakt op basis van oud textiel en zijn verkrijgbaar in allerhande afmetingen, kwaliteiten en prijsklassen. Ze zijn iets zwaarder dan andere poetsdoeken, maar hebben daardoor ook een groter absorptievermogen. Zo zijn ze bijvoorbeeld heel geschikt voor grote vervuilingen, denk bijvoorbeeld aan de scheepvaart, autosector, garages, drukkers en schilderbedrijven. Onze poetslappen kunnen bijvoorbeeld efficiënt ingezet worden bij de reiniging van olievlekken. Ook handig voor binnen de autosector zijn bijvoorbeeld onze Witte Tricot poetslappen die zich uitermate goed schikken voor bijvoorbeeld het oppoetsen van auto’s. Hier is alsook een goedkopere variant beschikbaar, met name de witte tricot poetslappen met gekleurde rand (nog voorzien van kraagjes en dergelijke en daardoor een stuk goedkoper).

Bonte poetsdoeken

Ook de bonte poetsdoeken in ons assortiment hebben een erg hoog absorptievermogen. Ze komen met een gemiddelde afmeting van +/- 40-50 centimeter en schikken zich alsook uitstekend voor de (zwaar) vervuilende industrie. Ze zijn ideaal voor wanneer kleur niet uitmaakt en tijdens het reinigen van zwaar vervuilende kamers of machines. Met hun hoge graad van trekvastheid en hun hoog absorberend vermogen is geen enken reinigingswerk te hoog gegrepen voor deze poetslappen.  Ze werden gemaakt van hoeslakens, bonte rolhanddoeken en badstof. Omdat ze meerdere malen opnieuw te gebruiken zijn vallen ze onder de noemer economisch verantwoord. Ook hier hebben wij de goedkopere variant (Bonte Tricot poetsdoeken) opgenomen in ons assortiment. De keuze is hoe dan ook eindeloos: van dikke bonte tricot poetslappen tot eenzijdig geluste tricot poetsdoeken. De doos poetsdoeken zorgt ervoor dat je de poetsdoeken netjes kan opbergen!

Meer weten?

Welke poetsdoeken zijn nu geschikt voor de reinigingswerken binnen uw onderneming? Het is inderdaad zo dat men makkelijk door de bomen het bos niet meer ziet. Laat u daarom vrijblijvend informeren. Stuur ons gerust een mailtje en wij leggen een en ander voor u uit en geven aan welk product het best geschikt is voor uw toepassingen. Vindt u niet meteen wat u zoekt? Neem contact met ons op en waarschijnlijk kunnen wij het nodige alsnog voor u leveren en, net als al onze andere producten, aan uitermate scherpe prijzen. ken je onze calgonit bierglasreiniger of Alklanet glasreiniger al?