Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 49
    50
Merk
  1. ComFort (1)
Soort
  1. Overmouwen (1)

Overmouwen

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Overmouwen kopen bij 4UStore

Onder andere in de voedingsmiddelenindustrie is het belangrijk om een optimale hygiëne te garanderen. Het gebruik van een bezoekersjas of een wegwerpoverall krijgt dan ook de nodige aanbeveling. Echter is dat niet altijd even aangenaam, zeker in industriële bakkerijen waar temperaturen hoog op kunnen lopen. Dan is het gebruik van overmouwen, in combinatie met andere beschermingsmiddelen, een ideaal alternatief. Ook dergelijke overmouwen helpen voedingsmiddelen immers tegen vuil, bacteriën en lichaamshaar te beschermen. De mouwovertrekken worden in de praktijk voornamelijk gebruikt door medewerkers die reeds een schort dragen maar vervolgens handmatige werkzaamheden moeten uitvoeren, zoals het manueel versnijden van voedingsmiddelen.

Mouwovertrekken in 2 uitvoeringen (20 & 40 MY)

Bij 4UStore kan je overmouwen kopen in twee uitvoeringen. De dunste overmouwen hebben hierbij een dikte van 20 MY. Hoewel ze vrij dun zijn, zijn ze toch stevig. Het voornaamste voordeel is echter dat ze heel comfortabel aanvoelen. Vooral in omgevingen waar temperaturen hels stijgen, is het gebruik van dunnere overmouwen aangeraden.

Voor een optimale bescherming beschikken we overigens wel over overmouwen met een dikte van 40 MY. Deze mouwovertrekken –net zoals hun dunner broertje- beschermen niet alleen de hygiëne, maar ook de gebruiker. De overmouwen bieden immers ook bescherming tegen spatten, bijvoorbeeld van chemische middelen. Daarom plaatsen wij ze ook terecht tussen onze persoonlijke beschermingsmiddelen. Dat hoeft niet te verbazen.

Disposable overmouwen kopen bij 4UStore

Bij 4UStore staan we voor een optimale hygiëne. Dat je bij ons disposable overmouwen kopen kan, hoeft dan ook niet te verbazen. Disposable overmouwen bieden immers de meest verregaande garanties op vlak van hygiëne, daar ze na gebruik meteen in de prullenmand worden gedeponeerd. In ruil komen ze uiteraard in extra grote hoeveelheden (2.000 stuks per verpakking), terwijl ze heel compact zijn en een licht gewicht kennen. Ook de prijs is heel aangenaam. En bestel je meteen verschillende pakken met disposable overmouwen? Dan geniet je ook nog eens van onze staffelkorting.