Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Prijs
  1. 42
    72
Soort
  1. Overmouwen (2)

Overmouwen

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Wanneer er in de voedingsindustrie in sommige situaties geen wegwerpoverall of bezoekersjas gedragen kan worden maar degene toch graag zijn armen wilt bedekken en daardoor de voedingsmiddelen wil beschermen tegen vuil en bacteriën, kan men kiezen om overmouwen te gebruiken. Deze mouwovertrekken kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden wanneer de medewerker een foodshirt draagt. De overmouwen zijn daarnaast uitermate geschikt voor werkzaamheden waarbij de handen gebruikt dienen te worden, zoals snijwerkzaamheden. Deze overmouwen kunnen over de blote arm of over de werkkleding gedragen worden en zorgen daarvoor dat besmetting van het voedsel voorkomen wordt tijdens de werkzaamheden.

Disposable mouwovertrekken

Disposable mouwovertrekken dragen bij aan een hygiënische productieomgeving en daarnaast helpen overmouwen met het minimaliseren van het risico op bacterie overdracht van ons lichaam. De overmouw wordt niet alleen in de voedingsindustrie maar ook bij professionele grootkeukens, de gezondheidszorg en andere instellingen waar hygiëne van groot belang is. Tevens bieden de overmouwen bescherming tegen vuil en dat zorgt er dan weer voor dat de werkkleding niet snel zijn hygiënische uitstraling verliest. De mouwovertrekken die wij bij 4UStore hebben beide een blauwe kleur en worden aangeboden per 2000 stuks. Zo hoef je dus niet snel een nieuwe doos te kopen indien het product niet enorm vaak gebruikt wordt.

Overmouwen kopen bij 4UStore

Wij raden aan om de overmouwen bij 4UStore in meerdere verpakkingen tegelijk te kopen. Wanneer je namelijk een groter aantal stuks koopt per product zal de prijs per product omlaag gaan. Bekijk per product hoeveel stuks er besteld dienen te worden om de korting te ontvangen. Ook zullen de verzendkosten bij een bestelling vanaf €100,- gratis zijn. Om de bestelling dus in verhouding zo goedkoop mogelijk te maken is het handig om meerdere producten tegelijk te kopen.

Andere producten bij 4UStore

Buiten deze handige mouwovertrekken verkopen wij meerdere producten te maken hebben met hygiëne bij onder andere de voedselindustrie. Zo verkopen wij verschillende soorten schorten, verschillende soorten haarnetten en diverse handschoenen. Al deze producten dragen de uitstekende kwaliteit die wij garanderen bij al onze producten. Neem eens een kijkje in ons volledige assortiment en bekijk wat wij u te bieden hebben!

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@handdoeken
    toiletpapier.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,6 / 10

Gebaseerd op 798 beoordelingen

axel

20 mei 2019