Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 15
    17
Merk
  1. ComFort (1)
  2. Haarnetje Wokkel (1)

Haarnetten

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Baret kopen bij 4UStore

Een baret kopen doe je niet alleen omdat het in sommige gevallen verplicht wordt, ook de eigen hygiënische vereisten kunnen dat opleggen. Vooral in de voedingsmiddelenindustrie hanteren bedrijven steeds striktere regels, waarbij een disposable baret al lang niet meer weg te denken valt. Toch bestaat er nog steeds onduidelijkheid over het dragen van zo’n baret. Bij 4UStore voorzien we jou graag van advies opdat je niet alleen een geschikte baret kopen kan, maar het ook meteen juist draagt!

Het nut van een disposable haarnetje

Een haarnet of baret zorgt ervoor dat haren niet in voedingsmiddelen of andere producten terugkomen. Niet alleen omdat dat verschrikkelijk onhygiënisch is, ook omdat het wel heel onsmakelijk oogt. Omdat haren heel licht zijn en zich eenvoudig laten verplaatsen, is het belangrijk om niet alleen in productieruimten met open producten een haarnet te dragen. Daarom draag je ook in koel- en vriescellen gewoon een baret onder de muts.

Hoe worden disposable haarnetjes gedragen?

De baret wordt zo gedragen dat alle haren afgedekt worden. Bovendien wordt het steeds tot over de oren gedragen. Indien je een bril draagt, moet de baret over de brillenpootjes worden gedragen. De bril is immers vaker wel dan niet een oorzaak van kruisbesmetting. Let er wel op dat ook andere vormen van blootstelling voorkomen worden. In de keuken of in de productieruimte is het bijvoorbeeld not done om met ontblote armen of benen rond te lopen. Heeft een medewerker een baard? Dan zal een aanvullende baardmasker zich opdringen.

Disposable baretten kopen in verschillende kleuren

Bij 4UStore kiezen we nadrukkelijk voor haarnetjes in uiteenlopende kleuren. Zo kan je niet alleen de typische witte baret verkrijgen, maar is er ook een blauw model beschikbaar. Die kleurverschillen zijn er voornamelijk om de herkenbaarheid te verbeteren. Zo kunnen bezoekers bijvoorbeeld een ander kleur haarnetje krijgen dan medewerkers. Het is eveneens niet ongewoon om een veiligheidsverantwoordelijke een opvallende baret te laten dragen.

Meer

Naast onze haarnetjes ook geintresseerd in een van onze andere categorieën, bekijk dan bijvoorbeeld ons toiletpapier, onze luchtverfrissers, drogers, toilet accessoires en nog veel meer!