Onze andere webshops

PBM & BHV

Foto-tabel Lijst

1-12 of 56

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 56

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) kopen bij 4UStore

De veiligheid van jouw werknemers is naar alle waarschijnlijkheid ook voor jou de grootste zorg. Voor ons is dat niet anders. Om die reden bieden wij een ruime collectie aan PBM (Persoonlijke beschermingsmiddelen) aan. Denk bijvoorbeeld aan handschoenen of schorten die extra bescherming moeten bieden. Geen zorgen: we denken ook aan de bescherming van jouw cliënteel. Om een optimale hygiëne en veiligheid te garanderen, kan je bij 4UStore dus ook PBM koksmutsen en haarnetten kopen.

Elke dag veilig werken met persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

Wij van 4UStore helpen werknemers veilig te werken. Dit doen we door een ruime collectie PBM aan te bieden, waarmee we een preventieve aanpak ambiëren. Natuurlijk weten we als geen ander dat PBM een ruim aantal categorieën behelst. In de eerste plaats gaat het bijvoorbeeld over hand- en armbescherming. Bij 4UStore kan je dan ook PBM handschoenen kopen. Het gaat zowel om gepoederde als ongepoederde handschoenen en dit in verschillende kleuren. Echter gaat het ook om oog- en gelaatsbescherming, PBM werkkleding, voet- en beenbescherming, oorbescherming, EHBO-middelen en middelen voor hygiënebevordering. Neem een kijkje in onze webwinkel en ga na hoe ook wij bijdragen aan de PBM (Persoonlijke beschermingsmiddelen) in jouw onderneming.

Waarom investeren in PBM?

Als werkgever moet je ervoor zorgen dat jouw werknemers in veilige arbeidsomstandigheden aan de slag kunnen gaan. Zowel de Arbowet als het Arbobesluit leggen jou dan ook verregaande verplichtingen op. Zo moet je niet alleen gratis PBM aan jouw medewerkers verstrekken, maar hen ook voldoende voorlichten, instrueren en aangeven waar en wanneer ze die PBM (Persoonlijke beschermingsmiddelen) juist moeten gebruiken. Denk maar aan het gebruik van signalisatieborden. Doe je dat niet? Dan kan je als werkgever aansprakelijk worden gesteld bij een ongeval. En de praktijk heeft reeds veelvuldig aangetoond dat die factuur al snel kan oplopen…

Bekijk daarnaast nog andere producten zoals: