Onze andere webshops

Z-vouw handdoekjes

Foto-tabel Lijst

1-12 of 26

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 26

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Z-vouw handdoekjes kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vind je een ruim assortiment papieren handdoekjes, waaronder deze handdoekjes met Z-vouw. Die zijn geschikt ter navulling van onze Z-vouwdispensers en kennen een aantal gunstige eigenschappen. Wij leggen het een en ander voor je uit.

Wat zijn Z-vouw handdoekjes?

Z-vouw handdoekjes voldoen aan net dezelfde kwaliteitseisen als onze andere papieren handdoekjes. Het grote verschil is uiteraard het type vouw. Z-vouw handdoekjes maken gebruik van een zig-zagvouw waarbij de bovenste laag van het ene handdoekje in de onderste laag van het volgende handdoekje haakt. Wanneer er een handdoekje uit de dispenser wordt getrokken, komt het volgende handdoekje automatisch mee en ligt deze automatisch klaar voor de volgende gebruiker. Door bovendien slechts één handdoekje per keer vrij te geven, helpen Z-vouw handdoekjes overconsumptie te voorkomen Dat maakt van Z-vouw handdoekjes ook een ecologische keuze, zeker wanneer je kiest voor onze Z-vouw handdoekjes op basis van gerecycled papier.

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Ook binnen de categorie Z-vouw handdoekjes zijn er talloze uitvoeringen verkrijgbaar. In de eerste plaats variëren bijvoorbeeld de afmetingen, waarbij de lengte van 21 tot 25 centimeter gaat. Daarnaast komen deze Z-vouw handdoekjes in een uitvoering met één of met twee lagen. Twee lagen bieden extra comfort en een hogere absorptiegraad, maar kennen natuurlijk ook een hoger prijskaartje. Bovendien ligt het verbruik hier dubbel zo hoog, waardoor het vanuit ecologisch oogpunt een minder duurzame keuze is. Dit valt echter te counteren door te kiezen voor gerecyclede Z-vouw handdoekjes die van het Ecolabel zijn voorzien. Ten slotte zijn de Z-vouw handdoekjes niet alleen verkrijgbaar in het kleur wit, maar ook in het blauw. Blauwe Z-vouw handdoekjes zijn vooral interessant voor kantines of voedselverwerkende bedrijven, aangezien een stukje blauwe tissue sneller wordt opgemerkt.

Papieren handdoekjes kopen bij 4UStore

Naast onze Z-vouw handdoekjes vind je bij 4UStore ook talloze andere papieren handdoekjes terug. In vergelijking met onze Z-vouw handdoekjes hebben zij stuk voor stuk hun eigen voor- en nadelen. Lees er meer over op onderstaande pagina’s: