Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Interfold handdoekjes

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Interfold handdoekjes kopen bij 4UStore

Papieren handdoekjes komen in talloze uitvoeringsvormen die stuk voor stuk hun eigen kenmerken, voordelen en nadelen kennen. Niet alleen het type papier varieert sterk, maar ook de manier waarop de handdoekjes zijn gestapeld. In deze categorie vind je de zogenaamde interfold handdoekjes terug, handdoekjes die meermaals in elkaar gevouwen zijn. Het gaat om erg luxueuze papieren handdoekjes die zowel met een enkele laag als met meerdere lagen verkrijgbaar zijn.

Wat zijn interfold handdoekjes?

Interfold handdoekjes zijn net zoals de Z-vouwhanddoekjes in elkaar geplooid. Hierdoor trekt het uitgenomen handdoekje automatisch het volgende handdoekje goed voor de volgende gebruiker. Dat is meteen ook de reden waarom je de meeste Z-vouwhanddoekdispensers ook met interfold handdoekjes kan navullen. In tegenstelling tot bij de Z-vouwhanddoekjes zijn interfold handdoekjes echter meerdere malen in elkaar gebouwen en zijn ze bovendien ook wel wat langer. Over het algemeen bieden interfold handdoekjes dan ook een groter droogoppervlak. Hoewel interfold handdoekjes ook verkrijgbaar zijn met een enkele laag, komen ze meestal in 2- of 3-laagse uitvoering. Hierdoor bieden interfold handdoekjes een comfortabeler en luxueuzer gevoel. Omdat er meer papier wordt gebruikt, raden wij wel aan om steeds te kiezen voor interfold handdoekjes die van het EU-ecolabel zijn voorzien.

Interfold handdoekjes van verschillende producenten

Bij 4UStore verkopen we zowel 1-, 2- als 3-laags interfold handdoekjes van verschillende producenten zoals Euro Products, Kleenex en Kimberly & Clark. Voor wie op zoek is naar goedkope interfold handdoekjes raden we vooral de handdoekjes van Euro Products aan. Die zijn ook verkrijgbaar met drie lagen en zijn beduidend goedkoper. Is kwaliteit dan weer de belangrijkste eis? Probeer dan zeker eens de Ultra Super Soft handdoekjes van Kleenex. Zij hebben een ultrazacht en luxueus gevoel, terwijl ze ook over een hoog absorberend vermogen beschikken. Het gaat om een FSC-gecertificeerd product.

Ook verkrijgbaar bij 4UStore

In onze webwinkel vind je niet alleen papieren handdoekjes maar ook alle andere benodigdheden voor het drogen van de handen. Bekijk daarom ook volgende pagina’s: