Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 227
    285
Merk
  1. Vendor (3)

Handdoekcassettes

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Handdoekcassettes kopen bij 4UStore

Het wassen van de handen na ieder toiletbezoek is belangrijk om de hygiëne binnen jouw onderneming te garanderen. Het logisch gevolg is dat ook het drogen van de handen zich logischerwijs opdringt. Het is vooral hier dat de cassettes van Vendor keer op keer hun meerwaarde bewijzen. Door een papieren handdoek aan te bieden, voorkomen zij immers kruisbesmetting. Textiel handdoeken zijn dan ook vaker wel dan niet een bron van bacteriën. Natuurlijk zijn er bij 4UStore verschillende handdoekcassettes verkrijgbaar, waarbij wij toch nadrukkelijk kiezen voor de kracht van het merk Vendor.

Waarom handdoekcassettes kopen zo belangrijk is

Onderzoek heeft in het verleden reeds veelvuldig aangetoond dat het louter wassen van de handen onvoldoende zou zijn om kruisbesmetting te voorkomen. Hierbij heeft men keer op keer verwezen naar papieren handdoeken en het belang van het contactloos afnemen ervan en het contactloos deponeren na gebruik. Zowel de cassettes van Vendor als de Vendor handdoekautomaten voldoen aan al die vereisten. Hierdoor zijn de Vendor cassettes een verantwoorde keuze voor iedere onderneming die hygiëne hoog in het vaandel draagt.

Weet overigens dat de Vendor handdoekdispensers een aantal extra voordelen te bieden heeft ten opzichte van andere dispensers. De grote capaciteit, het voorraadindicatievenster, het geluidloos ontwerp en de zeer eenvoudige werking van de Vendor handdoekautomaten zijn daar slechts enkele voorbeelden van.

Over de cassettes van Vendor

Alle cassettes van Vendor werden gemaakt op basis van zogenoemd draadversterkt papier. Het gaat om een bijzondere papiervariant met een uitzonderlijke stevigheid en een uitmuntende absorptiegraad. Hierdoor is de benodigde hoeveelheid papier heel beperkt, waardoor de Vendor handdoekautomaten minder snel hoeven te worden vervangen. Uiteraard heeft dat op zijn beurt ook voordelen voor het milieu. Vergeet tijdens de zoektocht naar jouw handdoekcassettes van Vendor wel niet rekening te houden met de compatibiliteit met de verschillende Vendor handdoekautomaten.

Andere handige producten op 4UStore

Buiten deze handige wegwerp poetsdoeken verkopen wij nog veel meer producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan poetspapier en toiletpapier. Ook verkopen wij handdoekrollen die gemakkelijk zijn om te gebruiken bij het schoonmaken van de handen. Neem een kijkje in ons assortiment en kijk wat wij u te bieden hebben!