Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 33
    35
Merk
  1. MTS Euro Products (3)
Handdoeksysteem
  1. C-vouw (3)
Aantal lagen
  1. 1-laags (2)
  2. 2-laags (1)
Kleur
  1. Wit (3)
Keurmerk
  1. FSC-keurmerk (1)
  2. EU ECO-label (1)

C-vouw handdoekjes

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

C-vouw handdoekjes kopen bij 4UStore

De C-vouw handdoekjes laten zich kenmerken door de hoge mate van gebruiksgemak, terwijl ze ook nog eens erg comfortabel aanvoelen. Het is hierbij mogelijk om gelijktijdig meerdere C-vouw handdoekjes af te nemen, waardoor het verbruik iets hoger ligt dan bij andere papieren handdoekjes.

Wat zijn C-vouw handdoekjes?

C-vouwhanddoekjes zijn papieren handdoekjes die van een dichte vouw zijn voorzien. Ze zijn net iets langer dan andere papieren handdoekjes zoals Z-vouw handdoekjes. C-vouw handdoekjes zijn steeds van twee verticale plooien voorzien waardoor ze de vorm van een naar beneden gerichte C innemen. Alle handdoekjes liggen op elkaar gestapeld, waarbij de verticale plooien los op elkaar liggen. Hierdoor kunnen gelijktijdig meerdere handdoekjes uit de dispenser worden genomen. De C-vouw handdoekjes maken het mogelijk om snel voldoende papieren handdoekjes af te nemen en zijn ideaal in omgevingen met grotere verontreinigingen, maar kunnen ook een hulpmiddel zijn om de doorlooptijd in een sanitaire omgeving te beperken. C-vouw handdoekjes kennen hierdoor echter twee nadelen. In de eerste plaats wordt er snel te veel papier verbruikt, terwijl er anderzijds in de dispenser moet worden gegrepen wat het risico op kruisbesmetting vergroot. In de horeca of in de medische sector zijn C-vouw handdoekjes dan ook minder geschikt.

Over de C-vouw handdoekjes van 4UStore

De C-vouw handdoekjes zijn geschikt voor gebruik in combinatie met de C-vouwhanddoekdispensers van 4UStore. Het gaat om stijlvolle dispensers van merken zoals Quartz en Tork. De C-vouw handdoekjes zijn zowel verkrijgbaar in een 1- als 2-laagse uitvoering en in de kleuren wit en groen. Bij 4UStore vind je bovendien ook C-vouw handdoekjes op basis van gerecycled tissue. Deze C-vouw handdoekjes zijn voorzien van het Ecolabel, wat het duurzaam karakter van deze papieren handdoekjes onderstreept.

Andere papieren handdoekjes kopen bij 4UStore

Naast C-vouw handdoekjes vind je bij 4UStore ook talloze andere papieren handdoekjes die geschikt zijn voor onze dispensersystemen. Zo zijn er bijvoorbeeld onze Z-vouwhanddoekjes die kruisbesmetting helpen te voorkomen, maar daarnaast vind je bij ons ook volgende papieren handdoekjes: