• Geen verzendkosten!
    Bij bestellingen boven €150
  • Mail: 
    info@handdoekentoiletpapier.nl
  • Bellen: 
    0117-454007

Over ons

4UStore is een jonge organisatie opgericht eind 2013. Onder de paraplu van 4Ustore vallen een viertal webwinkels: Handdoekentoiletpapier.nl, Kantinewinkel.nl, Prullenbaktotaal.nl en Disposabletotaal.nl. 4UStore is een innovatieve internetshop met een groot assortiment toilet-, sanitair- en horeca- en kantine-artikelen. Vanuit IJzendijke bedient 4UStore de Nederlandse en Belgische markt. Met een klein team van enthousiastelingen wordt dagelijks hard gewerkt om onze klanten een uitzonderlijke service te bieden.
 
Onze webshop Handdoekentoiletpapier is sinds de oprichting in 2013 dé webshop als het gaat om papierwaren, handdoekrollen, zeep en bijbehorende dispensers en automaten. Wij leveren kwaliteitspapier en sanitaire producten tegen uitzonderlijk scherpe prijzen. Daarnaast is service één van de speerpunten binnen onze dienstverlening: mails worden snel beantwoord en wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 17.00 zowel telefonisch als via de chat bereikbaar voor vragen en advies. Ook bieden wij onze klanten de zogeheten pasgarantie: mocht u er na aankoop achter komen dat toiletpapier, handdoekjes of andere verbruiksartikelen niet in uw dispenser of automaat passen, dan mag u deze kosteloos omruilen. Bovendien bestaat er de mogelijkheid tot het aanvragen van proefmonsters van onze papierwaren. Bij ieder product  waar u een knop met sample aantreft op de productpagina is het mogelijk geheel kosteloos een proefmonster aan te vragen. Deze heeft u in de meeste gevallen zelfs al de volgende dag in huis.
 
Wij leveren een uitgebreid assortiment toilet- en sanitair-artikelen. Voor vrijwel iedere toiletrolhouder, handdoekautomaat en zeepdispenser vindt u bij ons de passende producten. Mocht u bovendien een product willen bestellen dat niet te vinden is onze webshop, neem dan even contact op. Wij zullen onze uiterste best doen om  het product voor u te verkrijgen. U bent overigens vrij in het aanmaken van een account wanneer u bij ons bestelling plaatst. Dit is niet verplicht.
 
Er wordt continu gewerkt aan kwaliteitsverbetering zowel op het gebied van service als levering. Na uw eerste aankoop ontvangt u een mail met de vraag een review achter te laten. In deze review beoordeelt u onze dienstverlening op verschillende punten: prijs, kwaliteit, communicatie, snelheid, levertijd, betrouwbaarheid, nazorg & garantie en kennis & vakmanschap. Als dank voor het invullen van de beoordeling krijgt u van ons een kortingscode ter waarde van 5,00 euro die u bij een volgende bestelling kunt gebruiken.

Onze dienstverlening gaat verder dan die van de gemiddelde webshop. Met een persoonlijke aanpak en een oprechte interesse in onze klanten doen wij net die stap extra. Daarbij staan wij altijd open voor suggesties ter verbetering van onze service en assortimentsaanbod. Ondanks het feit dat wij een nog relatief jonge webshop zijn hebben wij de aspiratie binnen enkele jaren uit te groeien tot een van de toonaangevende webwinkels in Nederland en België als het gaat om service, dienstverlening en assortimentsaanbod.

Graag wil ik u bedanken voor uw interesse en ik hoop u snel opnieuw te mogen verwelkomen in één van onze shops.   


Martin Mussche
Shopmanager 4UStore

Navigatie