Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 41
    74
Merk
  1. MTS Euro Products (10)
Aantal lagen
  1. 1-laags (4)
  2. 2-laags (5)

Onderzoekstafelpapier

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

In onze webshop verkopen wij onderzoekstafelpapier geschikt voor onderzoekstafels van instellingen zoals ziekenhuizen, klinieken en huisartsenpraktijken. Tevens is dit onderzoektafelpapier zeer geschikt als behandeltafel papier voor bijvoorbeeld massagesalons of fysiotherapien Het onderzoekstafelpapier is verkrijgbaar in verschillende breedte en lengtematen. Dit onderzoekbankpapier leveren wij zowel 1-laags als 2-laags papier. Evenals verschillende breedtematen voor verschillende soorten massagetafels, behandeltafels of tafels in de fysioprakijk. Het onderzoekspapier dat doorgaans van cellulose is gemaakt, is zacht en toch sterk waardoor het niet scheurt en comfortabel is voor de client of patiënt. Doordat de papieren rollen netjes op een geperforeerde rand afscheurbaar zijn, kunt u altijd snel en efficiënt de onderzoekstafel voorzien van een nieuw papier, zonder slordige rafelrandjes.

Onderzoekstafelpapier voor elk soort (fysio/massage/onderzoeks) praktijk

In ons assortiment onderzoekstafelpapier hebben wij speciaal papier opgenomen dat geschikt is voor zowel algemene als specifieke instellingen. Denk bijvoorbeeld aan ziekenhuizen, rusthuizen, dierenartsen- of huisartsenpraktijken. Wij kozen uitdrukkelijk voor een divers aanbod dat verkrijgbaar is in verschillende afmetingen en in verschillende uitvoeringen: gaande van 1- tot 2-laags en allerhande breedtematen voor de meest diverse onderzoekstafels.

Cellulose

Het onderzoekstafelpapier opgenomen in onze webshop is voornamelijk gemaakt uit cellulose. Cellulose wordt steeds vaker gebruikt in allerhande toepassingen en is tegenwoordig zelfs te vinden in bijvoorbeeld dakisolatie. Ook wij kozen voor ons onderzoekstafelpapier specifiek voor cellulose als basisstof. Waarom? Cellulose heeft enkele bijzondere eigenschappen die eigenlijk onontbeerlijk zijn voor zowel de productie als het gebruik van onderzoekstafelpapier. Zo is cellulose bijvoorbeeld zowel zacht als sterk, scheurt het niet makkelijk en voelt het ook comfortabel aan (niet onbelangrijk voor de patiënt).

Eenvoudig in gebruik

Belangrijk bij het gebruik van onderzoekstafelpapier is uiteraard dat het makkelijk te hanteren is. Hygiëne is heel belangrijk, zo ook in uw massagepraktijk of fysioprakijk. Of u nu huis- of dierenarts bent: iedere patiënt of client verdient de grootste zorg en de uiterste hygiëne. Daarom is het uiteraard aangeraden om na iedere patiënt het onderzoekstafelpapier te vervangen. Natuurlijk is dat iedere keer opnieuw een hels terugkerend karwei – daar stelden wij tegenover dat ons onderzoekstafelpapier makkelijk te hanteren en te vervangen is. Aangezien al onze rollen op een geperforeerde rand afscheurbaar zijn. Met dit behandeltafel papier kunt u altijd snel en efficiënt uw onderzoekstafel voorzien van nieuw onderzoekstafelpapier. Snel, handig en netjes – zonder rafelrandjes.

Beschikbare uitvoeringen

Het onderzoekstafelpapier in ons assortiment komt in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Onderstaand overzicht schetst een handig overzicht van de beschikbare uitvoeringen:

  • 1-laags uitvoering: 40 cm / 150 meter (5x); 46 cm / 150 meter (5x); 50 cm / 150 meter (5x); 60 cm / 150 meter (5x)

  • 2-laags uitvoering: 40 cm / 100 meter (6x); 45 cm / 100 meter (6x); 48 cm / 50 meter (12x); 50 cm / 100 meter (6x); 60 cm / 100 meter (6x)

Onderzoekstafelpapierhouder

Voor optimaal gebruik van ons papier raden wij aan om ook een onderzoekstafelpapierhouder te installeren. Deze chromen houder maakt het heel gemakkelijk om uw papier steeds bij de hand te hebben en bovendien heel vlot af te scheuren. Deze houder heeft een maximale doorsnede van 160 mm en komt met volgende afmeting: 650 x 115 x 65 mm. Voor meer informatie omtrent de comptabiliteit van deze houder met de door ons aangereikte papierrollen kan u ons steeds contacteren.