Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 37
    196
Merk
  1. Kimberly-Clark (2)
  2. Wypall (2)
Materiaal
  1. Wegwerp Poetsdoeken (4)
Verpakking
  1. Rol (2)
  2. Bundel (2)

WypAll

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

"

Poetsdoeken van Kimberly Clark WypAll kopen bij 4UStore

WypAll is een merk van Kimberly Clark. Met Kimberly Clark WypAll focust men op poetsdoeken die nog betere prestaties kunnen voorleggen en die hierdoor vaak in de industrie worden gebruikt. De poetsdoeken Kimberly Clark WypAll zijn in de meest uiteenlopende kleuren en maten te verkrijgen, terwijl ook hun kenmerken sterk verschillen.

Altijd een geschikte poetsdoek van Kimberly Clark WypAll

Een bekend product zijn de poetsdoeken Kimberly Clark WypAll L40. Dit zijn viervoudig gevouwen poetsdoeken die extreem stevig zijn en tegelijkertijd ook pluisvrij. Ze hebben een zeer hoge absorptiegraad en worden in de meest uiteenlopende omgevingen gebruikt. Een ander voorbeeld van een veelgebruikt product is de zogenaamde L30-uitvoering. Kimberly Clark WypAll L30 is een poetsdoek met twee lagen poetspapier, geschikt voor onder meer het reinigen van gereedschap en oppervlaktes. De blauwe kleur in combinatie met het pluisarm karakter en het absorberend vermogen maken het ook heel geschikt voor gebruik in keukens. En zo heeft Kimberly Clark WypAll voor vrijwel iedere toepassing een geschikte papieren poetsdoek.

Online poetspapier kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kunt u niet alleen terecht voor de poetsdoeken van Kimberly Clark WypAll. Wij verkopen poetsdoeken van de meest uiteenlopende merken zoals MTS Euro Products, Numatic en Vileda. Dit gaat van eenvoudige keukenrollen tot midipoetsrollen en industriepapier. Ontdek op onderstaande pagina's onze verschillende soorten poetspapier en hun mogelijkheden.

"