Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Wings

Foto-tabel Lijst

1-12 of 29

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 29

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
"

Wings dispenser kopen bij 4UStore

Wings, een merknaam van All Care, is een merk voor dispensers die kwaliteit en een functioneel design combineren. Het gaat om een heel complete lijn met uiteenlopende dispensers en aanvullende accessoires. Hierdoor vindt u meteen alles voor de totaalinrichting van uw sanitair. Denk daarbij niet alleen aan de Wings dispenser, zoals de handdoekdispenser of de zeepdispenser van Wings, maar ook aan toiletaccessoires zoals jashaken, afvalbakken en zelfs verbruiksartikelen als geurpotjes. Al deze producten kunt u online kopen bij 4UStore.

De combinatie van hoogstaand design en ultieme stevigheid

De dispenserlijn van Wings werd recent vernieuwd. Sindsdien is iedere Wings dispenser voorzien van een volledig gelaste kap met 1 mm matgesplepen roestvrij staal. De Wings dispenser is telkens voorzien van een speciale anti-fingerprintcoating. De keuze voor roestvrij staal maakt de Wings dispenser heel geschikt voor inrichtingen waarbij stevigheid noodzakelijk is, terwijl het toch voldoende stijlvol is voor omgevingen waar een hoogstaand design wenselijk is. Dit maakt de Wings dispenser heel multifunctioneel, maar er is ook meer dan dat. De producten van dit merk, hoewel we dit ook van de andere producten van All Care kunnen zeggen, zijn namelijk ingenieus ontworpen. Denkt u maar aan een afvalbak waarbij het deksel bij het verwisselen van de zak gewoon aan de afvalbak blijft zitten. Praktisch, stijlvol en uitermate stevig zijn de woorden die Wings heel goed samenvatten.

Ontdek ook de andere dispensers van 4UStore

De producten van dit merk kiezen telkens voor een roestvrijstalen design waarin een vleugel, het logo van dit merk, is verwerkt. Wanneer u op zoek bent naar alternatieven voor roestvrij staal bieden wij ook producten aan van andere merken, waaronder een aantal merknamen van All Care. In ons assortiment vindt u dan ook uitstekende alternatieven voor de Wings dispenser of de accessoires van Wings terug.

"