Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Wecoline

Foto-tabel Lijst

1-12 of 51

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 51

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
"

Producten van Wecoline kopen bij 4UStore

Wecoline is een merk van het in Zwolle gevestigde Wecovi BV, een familiebedrijf dat in 1971 is opgericht. Wecoline is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van innovatieve schoonmaakmaterialen. Het assortiment gaat heel ver en omvat onder meer borstels, bezems, reinigingsdoeken en microvezeldoeken. Daarnaast heeft het ook een eigen vloerpad-app gelanceerd. Duizenden professionals rekenen op de oplossingen van Wecoline en wij begrijpen waarom.

Een innovatieve speler op de schoonmaakmarkt

Wecoline heeft een overduidelijke visie: schoonmaken efficiënter, maatschappelijk verantwoorder en plezieriger maken. Dit herkent u in alle producten die ze bij Wecoline op de markt brengen. Een voorbeeld daarvan zijn de innovatieve vloerpads. Deze pads zijn ontwikkeld voor een snelle en doeltreffende reiniging, zijn eenvoudig in gebruik en zijn veelal zonder chemische producten te gebruiken. Hierbij laat Wecoline het niet na om te innoveren. Enkele van de innovaties van Wecoline zijn onder meer de Wecoline Bright 'n Water-pads voor vloerreiniging en onderhoud. Ze hebben alleen water nodig en zorgen zo voor een milieubewust vloeronderhoud. Ook de Maroon Chemical Free Stripping pad past in dit kader, net zoals de Wecoline Vloerpad-app die professioneel advies verleent op basis van het type vloer, de aard van de vervuiling en het type machine. Over de benodigde vloerpads hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken, want u koopt ze gewoon in onze webwinkel.

Schoonmaakmachines kopen bij 4UStore

Wecoline houdt ervan om te innoveren en de dingen anders en beter te doen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat wij de producten van Wecoline, zoals hun bekende vloerpads, met plezier aan ons assortiment hebben toegevoegd. Ook voor uw schoonmaakmachines kunt u echter bij ons terecht. Wij verkopen onder meer schrob-en-zuigmachines, tapijtreinigers en eenschijfsmachines van het merk Cleanfix.

"