Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 20
    49
Merk
  1. WC eend (7)
  2. Witte reus (3)
Type Schoonmaakmiddel
  1. Sanitairreiniging (4)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (6)

WC Eend

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

"

Producten van WC eend kopen bij 4UStore

WC eend is een merk van toiletreinigingsproducten. Het merk WC eend is eigendom van het bedrijf SC Johnson. Ook andere merken als Kiwi, met een snipstruis als logo, behoren tot de gevederde SC Johnson-familie. De WC eend toiletreiniger is sinds 1982 in Nederland verkrijgbaar en komt in een fles met een kenmerkende zwanenhals. Deze zwanenhals maakt het eenvoudiger om de WC eend toiletreiniger onder de toiletrand te spuiten. In de communicatie van WC eend staat steeds een eend centraal, ook op de verpakking.

Alles voor een proper toilet

Tegenwoordig gaat het assortiment verder dan de WC eend toiletreiniger. Zo kunt u er ook terecht voor een WC eend toiletblok en de bijpassende toiletblokhouders, maar ook voor ontkalkers, stortbakblokken en toiletdoekjes. Bij deze producten voor sanitairreiniging staan geuren als Lavender Fresh (verse bloemen met een vleugje bergamot) en Pine Fresh (sandelhout en rozemarijn) centraal. Naast de klassieke WC eend toiletreiniger heeft men bovendien ook de WC eend Extra Power Schuimende Bleek op de markt gebracht. Dit product combineert de voordelen van bleek met de reinigingskracht van schuim. Het is een slim product voor een doeltreffende toiletreiniging. Nu misschien niet het soort gekke-wetenschapper-ontdekt-tijdreizen-en-maakt-van-eenden-de-dominante-soort-slim, maar toch wel behoorlijk slim. En dat is net wat uw toilet nodig heeft.

Alles voor een slimme vogel

Waar de WC eend toiletblok en de WC eend toiletreiniger zorgen voor een proper toilet, zorgen wij voor een slim ingericht sanitair. Bij 4UStore kunt u dan ook diverse producten kopen om het toilet slimmer in te richten. Denk bijvoorbeeld aan handige dispensers en hun navullingen, maar ook aan diverse toiletaccessoires zoals jashaken, beugels en toiletbordjes. Ook voor hygiënebakken kunt u bij ons terecht, net zoals voor uw sanitairreinigers. Ontdek hieronder een greep uit ons assortiment.

"