Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 0
  442
Merk
 1. Vileda (116)
Color
 1. Rood (1)
Type schoonmaakmateriaal
 1. Huishoudelijk gereedschap (2)
 2. Schoonmaakwagen (2)
 3. Spons (3)
 4. Vloerreiniging (5)
 5. Microvezeldoek (5)
Materiaal
 1. Latex (1)
Maat
 1. (1)
Kleur
 1. Geel (1)
Gepoederd of ongepoederd
 1. Ongepoederd (1)

Vileda

Foto-tabel Lijst

1-12 of 116

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 116

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
"

Producten van Vileda kopen bij 4UStore

Vileda, een merk van de technologiegroep Freudenberg, bouwt verder op decennialange ervaring in de schoonmaaksector. Het bedrijf is internationaal actief en heeft kantoren in Europa, Azië en Noord-Amerika. Het ontwikkelt en produceert schoonmaakconcepten voor uiteenlopende doelgroepen. Hierbij staan ergonomie, design en functionaliteit steeds centraal. Vileda produceert zowel hygiëneoplossingen voor de consumentenmarkt als voor de professionele markt. Voor deze laatste doelgroep kiest men met Vileda Professional voor een eigen herkenbare merknaam.

Over het assortiment van Vileda (Professional)

Vileda produceert uiteenlopende producten die bijdragen aan een betere hygiëne, zoals moppen, bezems, borstels, doeken, dweilen, sponzen, schuursponzen en handschoenen. Daarnaast ontwikkelt en produceert men strijkplanken, strijkplankhoezen, wasrekken en elektro zoals steelstofzuigers en stoomreinigers. Het gaat stuk voor stuk om producten voor de consumentenmarkt.

Vileda Professional focust dan weer op de professionele markt en ook hier is het assortiment heel uitgebreid, met onder meer materiaalwagens, schoonmaakdoeken, schuursponzen, handschoenen, afvalbeheeroplossingen en vershoudfolie. De producten van Vileda Professional worden in uiteenlopende sectoren en bedrijfstakken gebruikt, zoals de gezondheidszorg, onderwijsinstellingen, kantoren, gebouwen, retail, transport, hotels en voedselverwerking.

Alle schoonmaakbenodigdheden online kopen bij 4UStore

Vileda heeft een heel breed assortiment met professionele oplossingen. Over 4UStore kunt u gerust hetzelfde zeggen. Ook wij bieden diverse schoonmaakmiddelen, schoonmaakmaterialen en elektro aan. Daarnaast kunt u bij ons producten vinden zoals toiletaccessoires, prullenmanden en schoonmaakwagens. Vileda Professionel en 4UStore zijn dan ook voor elkaar gemaakt. Toch bieden we nog andere merken en andere producten aan. Ontdek het op onderstaande pagina's.

"