Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 2
  44
Merk
 1. Vikan (18)
Type schoonmaakmateriaal
 1. Stoffer en blik (2)
 2. Vloerreiniging (2)
 3. Wisser (2)
 4. Bezem (2)

Vikan

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Vikan: pioniers in hygiënische reinigingshulpmiddelen

Vikan staat wereldwijd bekend als dé toonaangevende leverancier van hygiënische reinigingshulpmiddelen, specifiek gericht op de voedsel- en drankindustrie en andere hygiënegevoelige omgevingen. Met een rijke geschiedenis van meer dan honderd jaar heeft Vikan een schat aan kennis en expertise opgebouwd die het onderscheidt van de rest in de schoonmaakindustrie.

Een toegewijde partner voor al uw hygiënebehoeften

Kiezen voor Vikan is niet alleen kiezen voor kwaliteitsproducten, maar ook kiezen voor een betrouwbare partner. Een partner die wereldwijd wordt erkend om zijn professionele tools, deskundig advies, functioneel ontwerp, superieure kwaliteit en vooral innovatieve geest. Met een aanwezigheid in meer dan 90 landen blijft Vikan zijn klanten op de eerste plaats zetten, ongeacht hun locatie. Dit wordt onderstreept door het feit dat Vikan niet alleen een bedrijf is, maar ook een waardegedreven entiteit die grotendeels in handen is van een familiefonds.

Een breed scala aan innovatieve producten

Uw behoeften op het gebied van reiniging zijn uniek en daarom biedt Vikan een wel heel divers assortiment van reinigingsproducten aan. Er is bijvoorbeeld de kleurgecodeerde Vikan Hygiëne-reeks die helpt bij het waarborgen van voedselveiligheid. Daarnaast biedt Vikan hoogwaardige microvezelproducten aan, waarmee u efficiënter kunt schoonmaken in restaurants, ziekenhuizen en scholen. Heeft u specifieke hulpmiddelen nodig voor voertuigen? De Vikan Transport-reeks, met meer dan 70 professionele reinigingshulpmiddelen, zorgt ervoor dat elk voertuig, zowel aan de binnen- als de buitenkant, perfect schoon wordt. Van borstels en bezems tot emmers, dweilen, trolleys en nog veel meer, Vikan heeft voor elke schoonmaakuitdaging een gepaste oplossing.