Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 0
  175
Merk
 1. Unger (99)
Type schoonmaakmateriaal
 1. Glasbewassing (6)
 2. Wisser (4)

Unger

Foto-tabel Lijst

1-12 of 99

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 99

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
"

Producten van Unger kopen bij 4UStore

Unger is in 1964 bekend geworden omwille van hun innovatieve reinigingsproducten. Het was de glazenwasser Henry Unger die begon met het ontwerpen van reinigingsproducten voor professioneel gebruik. Uiteindelijk mondde het uit in zijn eigen bedrijf die ook zijn naam droeg. Het Duitse bedrijf is intussen uitgegroeid tot een wereldwijde leverancier met een hoofdkwartier in Connecticut. Vooral op het gebied van glazenwassersbenodigdheden blijft het een echte pionier.

Over het assortiment van Unger

Unger maakt uiteenlopende producten voor het reinigen van gebouwen, gastronomische reiniging en voor de gezondheidszorg. Het meest bekend zijn de producten voor glas- en gevelreiniging, maar ook voor interieurreiniging, vloerreiniging, vloeronderhoud en ontstoffing heeft Unger passende oplossingen. Ze zijn op maat van de schoonmaakprofessional gemaakt en blinken uit op het gebied van doeltreffendheid, gebruiksvriendelijkheid en ergonomie. Voor het schoonmaken in de gezondheidszorg produceert Unger onder meer microvezeldoeken met kleurcoderingssystemen en het ergonomische erGO!-reinigingssysteem. Innovatie, efficiëntie en Duitse gründlichkeit zijn wat u van Unger mag verwachten.

Alles voor een doeltreffende glasreiniging

Bij 4UStore vindt u een heel compleet assortiment aan producten voor glasreiniging, waarbij Unger natuurlijk sterk is vertegenwoordigd. Toch vindt u ook glasreinigingsproducten van andere merken als Carpoint, Betra en Vikan terug. Het assortiment omvat onder meer complete sets, maar ook aparte wissers, inwashouders, telescoopstelen, glasschrapers en glasborstels. Daarnaast kunt u ook de benodigde vloeistoffen en accessoires als werkshorts online kopen bij 4UStore.

"