Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 1
  53
Merk
 1. Tricel (17)
Type Schoonmaakmiddel
 1. Vloerreiniging (1)
 2. Interieurreiniging (2)
 3. Vaatwas (3)
 4. Wasmiddelen (6)
Ecologisch schoonmaakmiddel
 1. Nee (4)

Tricel

Foto-tabel Lijst

1-12 of 17

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 17

Pagina:
 1. 1
 2. 2
"

Was- en reinigingsmiddelen van Tricel kopen bij 4UStore

Tricel is een merk van Senzora, een producent van was- en reinigingsmiddelen voor de private labelmarkt. Het bedrijf is ook actief met eigen merken met naast Tricel ook Klok en Clean Wash. De merknaam Tricel wordt al sinds 1969 gebruikt en is sindsdien uitgegroeid tot een goed alternatief voor de bekende A-merken. Het is een was- en reinigingsmiddel waarvan de schoonmaakkracht bewezen is. Het assortiment wordt onderverdeeld in Tricel Traditional en Tricel Professional.

Twee productcategorieën met bewezen schoonmaakkracht

Tricel Traditional bestaat uit een collectie van natuurlijke reinigingsmiddelen boordevol reinigingskracht. Het gaat om producten die al decennialang worden gebruikt en die een milieuvriendelijk alternatief vormen voor bestaande reinigingsmiddelen. Onder de noemer Tricel Traditional vinden we onder meer goudzeep, vloeibare zeep, fijne en grove soda terug. Deze soda is heel goed om toe te voegen aan het schoonmaaksop om zo de reinigende werking van het sop te verbeteren. Het kan ook worden gebruikt als ontstopper of ontkalker.

Tricel Professional is dan weer gemaakt voor de professionele gebruikers. Het wordt onder meer gebruikt in de zorg, in de agricultuur en in de horeca. Het is gemaakt om de meest hardnekkige vlekken te verwijderen, ook op lage temperaturen. Ook deze schoonmaakmiddelen van Tricel vormen een uitstekend alternatief voor de bestaande A-merken.

Alle schoonmaakmiddelen op één plek

Bij 4UStore helpen we graag met het garanderen van een propere keuken en een schone vaat. We bieden dan ook diverse schoonmaakmiddelen aan die aan dit doel bijdragen. Hierbij rekenen we niet alleen op de bewezen kracht van Tricel, maar ook op andere merken zoals Ecolab, Finish of Tana Professional. Ontdek meer over deze en andere merken op onderstaande pagina's.

"