Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 4
    63
Merk
  1. Timemist (7)
Kleur
  1. Wit (1)
Materiaal
  1. Kunststof (1)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (7)

Timemist

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Timemist: de perfecte oplossing voor een frisse en aangename ruimte

Wanneer u een frisse en uitnodigende geur in uw commerciële ruimtes, kantoren of zelfs huis wilt introduceren, kan Timemist dé ideale oplossing voor u zijn. Deze reeks producten is ontworpen om uw ruimtes aangenaam en uitnodigend te maken, ongeacht hoe intensief ze worden gebruikt. Het bestaat uit luchtverfrisserdispensers die de geur verspreiden en diverse navullingen met unieke geuren.

Optimale geurverspreiding met de Timemist-dispensers

Timemist staat bekend om zijn uitstekende reeks luchtverfrisserdispensers, die op maat gemaakte oplossingen bieden voor elk type ruimte. Of het nu gaat om de Classic Dispenser, die compact is en zorgt voor een consistente geurafgifte, of de Micro Dispenser, die u meer controle geeft over de geurverspreiding, Timemist heeft een luchtverfrisser voor al uw behoeften. Deze dispensers zijn speciaal ontworpen om zowel esthetisch als functioneel te zijn. Ze zorgen voor een langdurige geurafgifte, variërend van 30 tot 90 dagen. Dit is afhankelijk van de instelling die u kiest. Daarnaast zijn ze energiezuinig en werken ze op batterijen. U kunt uiteraard oplaadbare batterijen gebruiken.

Diversiteit in navullingen van Timemist

Het succes van een luchtverfrisser ligt uiteraard in de kwaliteit van de geur. Timemist biedt daarom een breed scala aan kwaliteitsvolle navullingen aan, gaande van de standaard navullingen met een veelheid aan geuropties tot de Timemist 3000 Shot-navullingen en de Timemist Micro-navullingen. Deze navullingen zijn speciaal geformuleerd om ongewenste geuren te bestrijden en niet alleen te maskeren. En als u op zoek bent naar een oplossing waar u maandenlang niet naar om hoeft te kijken, zijn de Timemist 9000 Shot-navullingen de perfecte keuze. Deze gaan tot 90 dagen mee, waardoor u tijd en geld bespaart.

Vergeet ook niet de bijzondere kenmerken van sommige Timemist-producten, zoals de mogelijkheid om ze aan de muur te bevestigen, ledsystemen voor eenvoudige bediening en de duurzaamheid van zowel de dispensers als de navullingen. Met Timemist kunt u er met andere woorden op vertrouwen dat uw ruimtes altijd fris en uitnodigend zijn.