Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Tanet

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

"

Reinigers van Tana TANET kopen bij 4UStore

Tana TANET is een merknaam van producten van Tana Professional. Het gaat om een efficiënte en kostenbesparende reiniger voor vloeren en diverse oppervlakken. Zelfs bij lage concentraties is Tana TANET al effectief. Tana TANET is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen die elk hun eigen toepassingen en pluspunten hebben. Gebruiksvriendelijkheid en uitstekende reinigingsprestaties zijn daarbij steeds gegarandeerd.

Van ultieme prestaties tot duurzame eigenschappen

Een bekend product van Tana TANET is Tana TANET SR 13 C. Dit kostenbesparend schoonmaakmiddel is gemaakt voor alle waterbestendige vloeren en wasbare en gladde oppervlakken zoals glas, keramiek, metaal of kunststof. Het staat garant voor een perfect reinigingsresultaat zonder residu achter te laten of een nabehandeling te vergen. Daartegenover staat dan weer Tana TANET SR 15 van Green Care Professional. Ook dit is een krachtige vloer- en oppervlaktereiniger, maar dan met uitstekende milieu-eigenschappen. Tana TANET SR 15 respecteert de biologische cycli en is samengesteld uit hernieuwbare bronnen. Tana TANET SR 15 beschikt dan ook over diverse productcertificaten zoals Cradle to Cradle Gold en het EU Ecolabel. U kunt deze en andere producten van Tana TANET kopen bij 4UStore.

Andere schoonmaakmiddelen kopen bij 4UStore

Uitstekende reinigingsprestaties? Ultieme milieu-eigenschappen? Bij 4UStore hebben we altijd een passend schoonmaakmiddel. Ons assortiment is heel uitgebreid en divers, met meer dan alleen de producten van Werner & Mertz. Op onderstaande pagina's leest u er meer over en filtert u eenvoudig de producten op diverse criteria. Ons assortiment gaat bovendien ook verder dan vloer- en oppervlaktereinigers. Ook hierover leest u meer op onderstaande pagina's.

"