Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Tana Professional

Subcategorieën

Foto-tabel Lijst

1-12 of 61

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 61

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
"

Schoonmaakmiddelen van Tana Professional kopen bij 4UStore

Tana Professional is net zoals Green Care Professional een merk van Werner & Mertz Professional. Het gaat om merken van hoogwaardige schoonmaak- en reinigingsoplossingen. Waar Green Care kiest voor duurzame schoonmaakoplossingen gaat de aandacht bij Tana Professional uit naar betrouwbare en bewezen schoonmaakprestaties voor veeleisende gebruikers. De producten van Tana Professional worden onder meer in de zorgsector gebruikt, maar ook in keukens of op kantoor. Dit alles wil echter niet zeggen dat Tana Professional geen duurzame keuze is. Het bedrijf is bijvoorbeeld ook gewoon gevestigd in hetzelfde groene kantoor en men spant zich ook constant in voor duurzaamheid, maar de focus ligt gewoon elders.

Altijd zeker van een bewezen kwaliteit

Met Tana Professional bent u zeker van een bewezen kwaliteit, een uitstekende veiligheid en een goede doeltreffendheid. Tana Professional biedt schoonmaakoplossingen aan voor keukens, linnenwas, industrie, persoonlijke hygiëne en building care. Onder meer reinigingsmiddelen voor schrob-zuigautomaten, vloerreinigers op polywasbasis, allesreinigers op alcoholbasis en detergenten voor keukenreiniging behoren tot het assortiment van Tana Professional. Een bekend product van Tana Professional is Tana Professional Apesin spray. Tana Professional Apesin spray is een zuiverende oppervlaktereiniger op alcoholbasis. Tana Professional Apesin spray is zonder gevaar voor de huid en bevat 70% alcohol, waardoor het oppervlakken en meubels doeltreffend zuivert.

De expert voor een doeltreffende schoonmaak

Voor de meest doeltreffende schoonmaakoplossingen bent u bij 4UStore aan het juiste adres. Wij bieden schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen aan voor diverse toepassingen en van de meest uiteenlopende merken. Sommige producten focussen op duurzaamheid en andere producten kiezen voor een ongeziene reinigingskracht. En zo heeft elk product zijn eigen sterktes. Wij lichten het assortiment graag voor u toe en maken u met plezier wegwijs doorheen de vele mogelijkheden. Hieronder leest u alvast meer over de producten die wij aanbieden.

"