Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 4
    33
Merk
  1. Swiffer (3)
Type schoonmaakmateriaal
  1. Stofdoek (1)

Swiffer

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

"

Producten van Swiffer kopen bij 4UStore

Swiffer maakt deel uit van Procter & Gamble Corporation, de eigenaar van diverse A-merken als Oral-B, Gillette en Ariel. Met Swiffer lanceerde het een revolutionaire manier om schoon te maken. De stofdoeken en vloersystemen zijn ontworpen om stof nog beter op te nemen en vast te houden. Het assortiment bestaat uit onder meer vloerreinigingsoplossingen en stofdoeken. Daarnaast heeft het ook een luchtreiniger op de markt gebracht. De producten zijn telkens in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zoals een speciale uitvoering voor harde vloeren, de Swiffer handduster voor extreme vervuilingen of de Swiffer voor vloeren met veel huisdierenharen.

Innovatieve producent van reinigingsoplossingen

Swiffer zag in 1999 het levenslicht en helpt consumenten om slimmer en sneller schoon te maken. Alle gebruikte ingrediënten zijn getest en veilig voor gebruik, ook op dagelijkse basis. Het is een innovatief bedrijf dat niet alleen het schoonmaakprocedé heeft gewijzigd. Swiffer kiest namelijk voor een handig systeem met zogenaamde refills, zoals bij de Swiffer handduster, de Sweeper en de WetJet. Dankzij de Swiffer navulling gooit u enkel weg wat u niet opnieuw kunt gebruiken. Zo'n Swiffer navulling is dan ook beter voor het milieu en voor uw portemonnee.

Efficiënt schoonmaken dankzij 4UStore

Voor een goede vloerreiniging bent u bij 4UStore aan het juiste adres. Wij bieden schoonmaakmiddelen en -materialen aan van diverse merken. Hetzelfde kunnen we ook zeggen als het gaat over het ontstoffen van oppervlakken. Lees er meer over op onderstaande pagina's.

"