Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 11
    22
Merk
  1. Spontex (3)
Type schoonmaakmateriaal
  1. Spons (3)

Spontex

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

"

Producten van Spontex kopen bij 4UStore

Spontex is een merknaam voor diverse hoogwaardige schoonmaakproducten. Onder deze merknaam vinden we onder meer handschoenen en microvezelproducten terug, maar ook de bekende Spontex spons. De producten van dit merk worden in 85 verschillende landen verkocht en worden dan ook geroemd omwille van hun uitstekende kwaliteit. Vooral hun sponzen zijn bekend, maar ook hun andere schoonmaakmaterialen zijn van heel goede kwaliteit. U koopt ze online bij 4UStore.

Over het merk Spontex en het assortiment

De geschiedenis van dit merk gaat terug tot het jaar 1932. In Frankrijk werd toen de eerste viscosespons op de markt gebracht. Op de merknaam Spontex was het wel wachten tot het jaar 1947, toen verkocht door het bedrijf Novacel. In 1980 wijzigde het bedrijf Novacel de naam naar Spontex en in 1989 werd het bedrijf Spontex dan weer overgenomen door Hutchinson. In 2002 volgde een nieuwe overname, maar gedurende al die tijd wist niet alleen de Spontex spons te bekoren maar breidde het assortiment ook gestaag verder uit.

Het assortiment van Spontex valt intussen onder te verdelen in handschoenen voor diverse toepassingen, een schuurassortiment (o.a. schuursponzen en pannendoeken), een microvezelassortiment met onder andere de Microfibre Keukenwonder, een wisassortiment met de bekende Spontex spons en een bodemassortiment met schrobbers, vloertrekkers, moppen en diverse andere vloerreinigingsbenodigdheden.

Schoonmaakmaterialen online bestellen

Voor al uw schoonmaakmaterialen bent u bij 4UStore aan het juiste adres. U kunt bij ons niet alleen de Spontex spons kopen, maar ook andere schoonmaakmaterialen, zoals stofdoeken, vaatdoeken, theedoeken enzovoort. Hierbij heeft u de keuze uit diverse merken. Ook schoonmaakmaterialen voor gespecialiseerde toepassingen en zelfs schoonmaakwagens en schoonmaakapparatuur is online te bestellen. Meer daarover leest u op onderstaande pagina's.

"