Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 61
    62
Merk
  1. Sensodyne (1)

Sensodyne

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Sensodyne: de redder in nood voor gevoelige tanden

Wanneer u last heeft van gevoelige tanden, weet u hoe pijnlijk en onaangenaam dit kan zijn. Gelukkig is er Sensodyne, dé specialist in de verzorging en bescherming van gevoelige tanden. Sensodyne is vooral bekend omwille van de tandpasta voor gevoelige tanden, maar daarnaast biedt men ook andere producten aan. Denk aan Sensodyne-mondwater en Sensodyne-tandenborstels.

Een rijke geschiedenis van zorg en innovatie

Sensodyne heeft een lange en indrukwekkende geschiedenis die teruggaat tot 1961. In de loop der jaren heeft het merk zich steeds verder ontwikkeld om aan de behoeften van mensen met gevoelige tanden te voldoen. Van de lancering van Sensodyne Original met strontiumchloride in de jaren zestig tot de introductie van Sensodyne Repair & Protect met de innovatieve NovaMin-technologie in 2010: deze expert op het gebied van mondhygiëne heeft altijd vooropgelopen in het bieden van effectieve oplossingen voor gevoelige tanden.

Wetenschap en technologie aan uw zijde

De toewijding aan wetenschap en onderzoek die Sensodyne heeft, is ongeëvenaard. Sensodyne werkt nauw samen met academische instellingen en laboratoria om hun kennis over gevoelige tanden te vergroten. Dankzij deze samenwerkingen heeft Sensodyne verschillende technologieën kunnen ontwikkelen en introduceren, zoals kaliumnitraat en NovaMin. Deze technologieën zijn specifiek ontworpen om de pijn van gevoelige tanden te verlichten en ze te beschermen tegen externe invloeden. Het assortiment van Sensodyne omvat tegenwoordig niet alleen tandpasta voor gevoelige tanden en tandvlees, maar ook tandpasta die bijdraagt aan de bescherming van het tandglazuur, een frisse adem en een krachtig herstel. Daarnaast biedt Sensodyne tandenborstels en mondwater aan.