Onze andere webshops

Satino by Wepa

Foto-tabel Lijst

1-12 of 41

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 41

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

"

Dispensers en navullingen van Satino by Wepa kopen bij 4UStore

Satino by Wepa is een merk dat eigentijdse hygiëneoplossingen bedenkt en ontwikkelt voor sanitaire ruimtes. Met hun unieke oplossingen en ontwerpen vereenzelvigt het functionaliteit en elegantie in een enkele praktische oplossing. Dit innovatief merk herdefinieert hygiëne en doet dit met een uitgebreide collectie toiletaccessoires en -dispensers. We maken u wegwijs doorheen het assortiment en hebben het uitgebreid over het merk Satino by Wepa.

Onderdeel van de Wepa-groep

Satino by Wepa is een merk dat meer doet dan alleen hygiëneoplossingen aanbieden. Hun producten inspireren dankzij hun milieuvriendelijkheid, comfort en functionaliteit. Daarvoor rekent het op een enthousiast team van professionals die de producten maximaal afstemmen op de zakelijke noden. Het is net omwille van deze persoonlijke en unieke benaderingswijze dat Wepa Satino heeft opgericht. Niet alleen heeft Wepa Satino opgericht, maar hetzelfde kunnen we ook zeggen over andere merken als Sammy, Scala en Feel Good. Ook dit zijn heel goede en betrouwbare merken.

Assortiment van Satino by Wepa

Het assortiment van Satino by Wepa omvat uiteenlopende dispensers zoals handdoekdispensers, toiletpapierdispensers, centerfeeddispensers, poetsrolhouders, luchtverfrisserdispensers en onderzoekstafelpapierhouders. Daarnaast biedt Satino by Wepa ook de benodigde navullingen aan, zoals luchtverfrissers, bulkpacks toiletpapier, jumborollen, poetsrollen, hygiënezakjes, rollen handdoekpapier, vouwhanddoekjes en handzeep. Ten slotte kunt u bij Satino by Wepa terecht voor afvalbakken en toiletaccessoires als kledinghaken en toiletborstels. Het merendeel van deze producten zijn te verkrijgen in onze webwinkel.

Maak uw keuze uit dispensers van diverse merken

Niet alleen heeft Wepa Satino als merk, want ook heel wat andere merken behoren tot de ruimere groep. Veel van deze andere merken zijn ook gewoon vertegenwoordigd in ons assortiment. Daarnaast verkopen wij ook dispensers en navullingen van andere merken die dan weer hun eigen sterktes hebben. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onderstaande pagina's waar u ons volledig aanbod aantreft. Hier kunt u eenvoudig op de merknaam filteren.

"