Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Satino Black

Foto-tabel Lijst

1-12 of 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2
"

De Satino Black dispenser en aanvullingen kopen bij 4UStore

Satino Black is een vernieuwend dispenserconcept voor het sanitair. Het is een topoplossing en het zet de standaard op het gebied van duurzame toilethygiëne. De Satino Black dispenser wordt namelijk volledig CO2-neutraal geproduceerd. Bovendien dragen de producten van Satino Black talloze keurmerken als Cradle to Cradle, het EU Ecolabel en het FSC-keurmerk. Bij de productie van de Satino Black dispenser worden er geen chemicaliën gebruikt. Hierdoor is de Satino Black dispenser veilig voor zowel mens als milieu.

De vele voordelen van Satino Black

Wat duurzaamheid betreft, is Satino Black van een heel hoog niveau. En daar kunnen maar weinig concurrenten aan tippen. Maar bovendien gaat het ook nog eens om een heel uitgebreid assortiment. Het omvat onder meer toiletroldispensers, zeepdispensers, toiletborstels, luchtverfrisserdispensers, toiletbrilreinigerdispensers enzovoort. Ook de aanvullingen zoals foamzeep, papieren handdoekjes en toiletpapier zijn bij ons verkrijgbaar. Daarenboven ziet de matzwarte Satino Black dispenser er ook gewoon goed uit en straalt het elegantie en luxe uit. Functionaliteit, een mooi design, een compleet assortiment en duurzaamheid: Satino Black heeft alles om het sanitair met succes te veroveren.

Een compleet online assortiment dispensers, luchtverfrissers en toiletaccessoires

Bij 4UStore bieden we meer aan dan alleen de Satino Black dispenser. U rekent namelijk op een heel compleet aanbod van dispensers in uiteenlopende stijlen. Wij bieden dispensers aan van diverse merken. Zij hebben stuk voor stuk hun eigen voordelen en voldoen aan de hoogste eisen. Hetzelfde kunnen we ook zeggen over onze luchtverfrissers en de toiletaccessoires. Indien u hier meer over wilt lezen, kunt u onderstaande pagina's raadplegen. Daar treft u de verschillende producten aan, alsook de bijpassende informatie.

"