Onze andere webshops

Satino

Foto-tabel Lijst

1-12 of 71

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 71

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
"

Dispensers en navullingen van Satino kopen bij 4UStore

Satino is een merk van Wepa. Het biedt moderne hygiëne-oplossingen aan voor sanitaire ruimtes. Hun producten blinken uit op het gebied van functionaliteit, maar zijn ook comfortabel, milieuvriendelijk en stijlvol. Het gaat om een compleet hygiëneconcept dat aan de hoogste eisen voldoet. Het omvat onder meer dispensers en hun navullingen, maar ook luchtverfrissers, afvalsystemen, zeep en diverse toiletaccessoires. U kunt deze producten kopen bij 4UStore en dit zowel in kleine als grote hoeveelheden.

Van de innovatieve Satino dispenser tot navullingen en papierbenodigdheden

De Satino dispenser is functioneel en intuïtief. De Satino dispenser garandeert een uitstekende hygiëne, is eenvoudig aan te vullen en kan ook makkelijk worden gereinigd. De Satino dispenser is telkens in verschillende uitvoeringen en groottes te verkrijgen, gaande van de luchtverfrisser Eco voor kleine sanitaire ruimten tot toiletpapierdispensers voor drukke toiletomgevingen. Niet alleen de Satino dispenser is slim ontworpen, maar ook hun andere producten en zelfs de navullingen zijn dit. Zo komen de zakken met toiletpapier van Satino met een praktische draaggreep, zijn ze voorzien van productrelevante pictogrammen en hebben ze easy-openperforaties.

De webwinkel voor al uw dispensers

Bij 4UStore kunt u zowel de dispensers van Satino als de bijhorende cartridges en papierproducten kopen. Zo beschikt u meteen over een totaalconcept voor de inrichting van uw sanitair. U heeft daarbij de keuze tussen verschillende lijnen zoals Satino Black. Ook voor andere dispensers van merken als Rubbermaid, Numatic en Ingoman bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek deze alternatieven op onderstaande pagina's.

"