Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Santral

Foto-tabel Lijst

1-12 of 29

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 29

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Dispensers van SanTRAL kopen bij 4UStore

SanTRAL is een merk van All Care. Met SanTRAL biedt All Care een breed assortiment dispensers aan voor gebruik in moderne openbare sanitaire ruimtes. De dispensers van SanTRAL hebben een hedendaagse look en zijn gemaakt van roestvrij staal. Bovendien zijn deze dispensers van SanTRAL alvast voorzien van een anti-fingerprintcoating. Dit laat het een stuk hygiënischer ogen, zeker in drukbezochte sanitaire ruimten. De dispensers van SanTRAL hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn standaard verkrijgbaar in roestvrij staal en in een witte variant.

Eenvoudig maar functioneel

De dispensers van SanTRAL hebben een heel eenvoudige uitstraling en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ze stralen kwaliteit uit en gaan extra lang mee, zelfs in drukbezochte sanitaire omgevingen. Hoewel er voor de dispensers van SanTRAL gekozen is voor een onopvallend design, zijn ze wel slim ontworpen. Zo zijn de dispensers van SanTRAL nog steeds voorzien van een handige opening die als kijkvenster dient. Hierdoor weet u steeds wanneer het tijd is om de dispenser van SanTRAL aan te vullen.

Ontdek het complete assortiment van SanTRAL

De collectie van SanTRAL is heel compleet en omvat diverse dispensers. Het gaat onder meer om bulkpackdispensers, foamzeepdispensers, garagezeepdispensers, handdoekdispensers, poetsroldispensers en hygiënezakjeshouders. Handig aan de dispenserlijn van SanTRAL is dat ze bovendien ook combinatiedispensers aanbieden. Hierdoor combineert u bijvoorbeeld een zeep- en handdoekdispenser in een enkel model. Ten slotte is de collectie van SanTRAL aangevuld met andere benodigdheden zoals roestvrijstalen prullenbakken, hygiënebakken, jashaken en toiletborstelhouders. U rekent met andere woorden op een heel compleet assortiment en natuurlijk ook op onze uitstekende service.

Alle benodigdheden voor drukbezocht sanitair

Als u op zoek bent naar benodigdheden voor drukbezochte sanitaire ruimten moet u weten dat wij nog heel wat andere toevoegingen hebben en dit van uiteenlopende merken. Ook de bijbehorende benodigdheden zoals jumborollen toiletpapier kunt u bij ons aanschaffen. Als accounthouder rekent u daarbij op allerlei voordelen en bovendien kennen wij op veel van onze producten scherpe staffelkortingen toe. Laat u verbazen door de compleetheid van ons assortiment.

"