Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Rubbermaid

Foto-tabel Lijst

1-12 of 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2
"

Producten van Rubbermaid kopen bij 4UStore

Rubbermaid is een Amerikaanse fabrikant van huishoudartikelen en een dochteronderneming van Newell Brands. Het bedrijf is voornamelijk bekend omwille van hun voedselopslagcontainers en hun prullenbakken. Ze produceren echter ook kasten, rekken, wasmanden, luchtverfrissers en diverse andere huishoudelijke artikelen. Bij 4UStore kunt u onder meer terecht voor mobiele containers en prullenbakken van dit merk, zoals de Rubbermaid Slim Jim End Step, maar ook voor andere producten als lobbyvegers en luchtverfrissernavullingen.

Geschiedenis van Rubbermaid

Hoewel Rubbermaid talloze producten maakt, was het bedrijf – toen nog Wooster Rubber Company – aanvankelijk gespecialiseerd in de productie van speelgoedballonnen. Het was in 1934 dat een van de stichtende zakenlieden producten van Rubbermaid aantrof in een warenhuis in New England. Ene James R. Caldwell had toen al een patent op de kunststof en had het de naam Rubbermaid gegeven. Bij Wooster Rubber Company geloofden ze sterk in het potentieel en het bedrijf fusioneerde uiteindelijk met het bedrijfje van James R. Caldwell, nog steeds onder de naam Wooster Company.

Wooster Company groeide snel en er volgden talloze overnames, waarbij onder meer producenten van babyproducten en speelgoedfabrikanten werden opgeslokt. In 1999 werd Wooster Company op zijn beurt voor 6 miljard dollar overgenomen door Newell en ook de naam werd gewijzigd. Het bedrijf vertrok uit Wooster en de producten van Rubbermaid veroverden de wereld.

Het luchtverfrissersysteem van Rubbermaid

Het luchtverfrissersysteem van Rubbermaid, de Rubbermaid Microburst, is een vrij onbekend product van deze producent. Rubbermaid Microburst is nochtans een heel goede luchtverfrisser die nare geurtjes goed neutraliseert. Het is verkrijgbaar in talloze uitvoeringen en met uiteenlopende geuren, zoals de geur Ice Age die het heel goed doet in het sanitair. Deze navullingen worden gebruikt in combinatie met de innovatie luchtverfrisserdispenser Rubbermaid Microburst Lumecel. Deze dispenser heeft een eigen herlaadbare energiecel die oplaadt op basis van de binnenverlichting. Zowel deze luchtverfrisserdispenser als de benodigde navullingen zijn bij 4UStore verkrijgbaar.

Ontdek ons compleet assortiment prullenbakken

Naast de luchtverfrissers van Rubbermaid mogen natuurlijk hun prullenbakken niet ontbreken. Het gaat daarbij om kunststof prullenbakken die heel hygiënisch te reinigen zijn. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor prullenbakken op basis van andere materialen, zoals aluminium of roestvrij staal. Ze zijn ontworpen om tegen een stootje te kunnen en vormen een heel goed alternatief voor de prullenbakken van Rubbermaid. Hieronder leest u er meer over.

"