Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Rovac

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

"

Schoonmaakmiddelen van Rovac kopen bij 4UStore

Rovac is een Zeeuwse groothandel met tientallen jaren ervaring. Rovac biedt talloze schoonmaakoplossingen aan, maar ook producten voor de bedrijfsinrichting of voor afvalinzameling. Naast het feit dat Rovac producten van derde merken verkoopt, hebben ze ook producten die onder hun eigen merknaam worden verkocht zoals ontvetters, allesreinigers, vloerreinigers, ontstoppers, sanitairreinigers, ovenreinigers enzovoort. Deze schoonmaakmiddelen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn zowel in kleine als in grote hoeveelheden te verkrijgen bij 4UStore.

Over het bedrijf Rovac

De naam Rovac staat voor Reiniging, Onderhoud, Verkoop, Advies en Centrum. Het is een familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in het jaar 1984. Aanvankelijk verkocht het bedrijf hogedrukreinigers en reinigingsapparaten, maar op het einde van de jaren '80 voegde men ook industriële stofzuigersystemen aan het assortiment toe. Op de vele schoonmaakmiddelen, die intussen gewoon bij 4UStore te vinden zijn, was het echter wachten tot na de millenniumwisseling. Het is sinds 2005 dat Rovac zich als een totaalleverancier etaleert. Rovac is intussen niet alleen actief in Zeeland, maar focust zich ook steeds nadrukkelijker op de West-Brabantse en Belgische markt. En dankzij 4UStore kan nu geheel Nederland van de oplossingen van Rovac genieten.

De nadrukkelijke keuze voor voordelige huismerken

De keuze voor een huismerk is altijd een slimme keuze. U betaalt namelijk niet voor merkbekendheid of dure merkinspanningen, maar enkel voor de kwaliteit. Daarom bieden we bij 4UStore talloze producten van huismerken aan. Het gaat daarbij niet alleen om ons eigen huismerk, maar ook om andere huismerken zoals dit van Rovac of het huismerk hy@pro.

"