Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Qbicline

Foto-tabel Lijst

1-12 of 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2
"

Dispensers van Qbic line kopen bij 4UStore

Met de Qbic line kiest All Care voor een bijzondere lijn dispensers die zich laten kenmerken door een rechthoekige of, zoals All Care het zelf noemt, kubistische vormgeving. De Qbic line bestaat telkens uit dispensers met een gelaste kap van 1,25 mm dik roestvrij staal. Dit zorgt ervoor dat de dispensers van de Qbic line enorm stevig en heel vandalismebestendig zijn. Tegelijkertijd is het typerende logo van Qbic line steeds in de roestvrijstalen plaat verwerkt, wat het heel stijlvol laat ogen. Toch is dit lang niet de enige reden waarom u de dispensers van Qbic line moet overwegen.

Vele voordelen van Qbic Line

De dispensers van Qbic line zijn naast heel stevig ook gezegend met een optimaal gebruiksgemak. De dispensers van Qbic line zijn namelijk eenvoudig af te sluiten en aan te vullen. Deze functionaliteit en het optimaal gebruiksgemak, in combinatie met de keuze voor een dikke gelaste kap, zorgt voor een heel goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit is al helemaal de waarheid als u ook nog eens weet dat u de dispensers uit de Qbic line kunt aanvullen met de navullingen van diverse merken. U bent dus niet verplicht om dure compatibele navullingen te gebruiken, maar u kunt perfect kiezen voor huismerknavullingen. De keuzevrijheid is dan ook vrijwel onbeperkt.

Breed assortiment van Qbic line

De dispenserlijn van Qbic line bestaat uit uiteenlopende dispensers zoals toiletpapierdispensers, bulkpackdispensers, foamzeepdispensers, handdoekdispensers, handdoekroldispensers, luchtverfrissers en poetsrolhouders. Hierbij beschikt u steeds over een ruime keuze en kunt u bijvoorbeeld kiezen voor automatische zeepdispensers met een ingebouwde sensor. Ten slotte is de Qbic line aangevuld met andere toiletbenodigdheden zodat u aan uniforme uitstraling kunt werken. Denk bijvoorbeeld aan open en gesloten afvalbakken, hygiënebakken, toiletborstelhouders enzovoort.

Andere dispensers kopen bij 4UStore

Er zijn met andere woorden heel wat redenen waarom wij de dispensers van Qbic line aanbevelen. Toch hebben ook de dispensers van andere merken heel wat te bieden. Daarom nodigen we u uit om ook een aantal alternatieven te bekijken. Op deze website vindt u namelijk een breed assortiment aan dispensers van de meest uiteenlopende merken.

"