Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Powersterko

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

"

Afvalzakken van PowerSterko kopen bij 4UStore

PowerSterko brengt een nieuwe generatie afvalzakken naar uw onderneming. En wat voor een zakken, want met maar liefst 500 soorten vuilniszakken is er keuze zat. Voor vrijwel ieder type afval, maar ook voor elk bedrijf en elke situatie, is er wel een geschikte PowerSterko afvalzak. Enerzijds zijn er hun afvalzakken van nieuw materiaal. Deze PowerSterko afvalzak is ontwikkeld om een extreem hoge kwaliteit te hebben, iets wat met gerecyclede afvalzakken moeilijker te realiseren is. Deze afvalzakken zijn onder meer in de medische sector noodzakelijk. Voor andere toepassingen zijn er dan weer de PowerSterko afvalzak op basis van gerecycled materiaal.

De duurzame keuze voor een PowerSterko afvalzak

PowerSterko heeft duidelijk gekozen voor duurzamere oplossingen. Daarom heeft het recent de PowerSterko afvalzak op basis van in Europa ingezameld afval gelanceerd. Deze vuilniszakken hebben een lagere milieubelasting en behouden de sterke eigenschappen die we van dit merk gewoon zijn. Bovendien komt de PowerSterko afvalzak ook nog eens in een FSC-gecertificeerde verpakking.

De milieu-impact wordt onafhankelijk gemeten door The LCA Centre en de vuilniszakken komen dan ook met een transparant MVO-paspoort. Daarnaast zet het bedrijf zich in voor eenieder die werk wil maken van een schonere leefomgeving. Bekend zijn dan ook de afvalzakken PowerSterko No Time to Waste. Deze afvalzakken worden gratis ter beschikking gesteld aan lokale projecten die zwerfvuil opruimen.

Prullenbakken online kopen bij 4UStore

Voor iedere afvalbak is er wel een geschikte PowerSterko afvalzak. En voor iedere toepassing hebben wij een geschikte afvalbak. Ons assortiment afvalbakken is heel divers en omvat uiteenlopende groottes en ontwerpen, met materialen als kunststof, staal, aluminium en roestvrij staal. Bovendien kunt u ook bij ons ook terecht voor afvalkorven en asbakken. Ontdek hieronder een greep uit ons assortiment.

"