Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

PlastiQline

Foto-tabel Lijst

1-12 of 29

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 29

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Een dispenser van PlastiQline kopen bij 4UStore

Met hun PlastiQline kiest All Care voor een bijzonder stijlvolle dispenserlijn op basis van kunststof. De lijn PlastiQline omvat onder meer zeep- en papierdispensers die heel geschikt voor de sanitaire ruimtes van keukens, kantoren, scholen, de horeca en zelfs de industrie. Het gaat om een robuuste dispenserlijn die op aanvraag kan worden gepersonaliseerd, bijvoorbeeld met een logo of met een gekleurd venster. Voor meer informatie hieromtrent nodigen we u uit om contact op te nemen met onze klantendienst. Zij leggen u graag het een en ander uit en doen de mogelijkheden uit de doeken.

Ontdek alle dispensers van PlastiQline

Onder meer de PlastiQline zeepdispenser is een heel populaire keuze. De PlastiQline zeepdispenser is gemaakt van kunststof en is geschikt voor diverse navullingen. De PlastiQline zeepdispenser beschikt over een slot met een witte PQ-sleutel en heeft standaard een grijs venster. De PlastiQline zeepdispenser is verkrijgbaar in uitvoeringen met uiteenlopende volumes en zelfs in een automatische uitvoering of een extra grote uitvoering voor garagezeep. Naast de PlastiQline zeepdispenser treft u een heel compleet aanbod aan, met inbegrip van handdoekdispensers, handendrogers, hygiënebakken, geurpotjes, hygiënezakjeshouders, jumboroldispensers, poetsroldispensers, spraydispensers en toiletborstelhouders. Dankzij PlastiQline heeft u dan ook snel alle benodigdheden voor uw sanitair in huis, terwijl u trouw blijft aan een enkele stijl.

De webwinkel voor al uw dispensers

Plasticdispensers hebben een aantal voordelen te bieden. Een daarvan is dat ze heel eenvoudig schoon te maken zijn. Maar denk ook aan andere voordelen zoals de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Desondanks kan het dat u de voorkeur geeft aan dispensers op basis van andere materialen. Metaal is bijvoorbeeld een goede keuze bij vandalismerisico's. Dan kan PlastiQline u misschien niet verder helpen, maar wij zeker wel. Ontdek daarom onze andere dispenserlijnen en de materialen die zij gebruiken.

"