Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Parodontax

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Parodontax: voor gezond tandvlees en sterke tanden

Wanneer u uw tanden poetst of flost en u merkt dat er bloed aanwezig is, kan dit een teken zijn van problemen met het tandvlees. Gelukkig zijn er middelen die specifiek zijn ontwikkeld om dergelijke problemen aan te pakken en een gezonde mondhygiëne te bevorderen. Een voorbeeld hiervan is de tandpasta van Parodontax.

Waarom de Parodontax-tandpasta zo effectief is

Parodontax-tandpasta heeft als doel het verwijderen van tandplak en daarmee ook het beschermen van uw tandvlees. Wist u dat het vier keer effectiever is dan gewone tandpasta in het aanpakken van de hoofdoorzaak van bloedend tandvlees? Door consequent gebruik, namelijk twee keer per dag, kunt u bloedend tandvlees voorkomen of zelfs stoppen. Dit is cruciaal, want een gezond tandvlees is de basis voor sterke tanden.

De verschillende soorten Parodontax-tandpasta

Parodontax biedt verschillende varianten van hun tandpasta aan, zodat er altijd een is die perfect bij uw behoeften past. Zo is er Parodontax Complete Protection die zorgt voor zowel gezond tandvlees als sterke tanden. Er zijn ook varianten die zich specifiek richten op extra frisheid of op het witten van uw tanden. U kunt onder meer kiezen tussen de Parodontax Original, Parodontax Ultra Clean, Parodontax No Fluoride en nog vele andere versies. Het is in ieder geval aan te raden om uw routine af te ronden met Parodontax-mondwater voor een volledige verzorging. Bovendien raadt Parodontax aan om een goede tandenborstel te gebruiken, zoals de Parodontax-tandenborstel.

Niet alleen zorgen voor uw mond, maar ook voor de planeet

Naast de zorg voor uw mond, is Parodontax ook begaan met het milieu. Ze hebben stappen ondernomen om hun milieu-impact te verminderen, zoals het gebruik van gerecycled karton voor hun verpakkingen. Dit illustreert hun toewijding aan zowel de gezondheid van hun klanten als aan die van onze planeet. Als u op zoek bent naar een effectieve manier om uw tandvlees, tanden en planeet te verzorgen, is Parodontax met andere woorden een erg goede keuze.