Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Orange Brush

Foto-tabel Lijst

1-12 of 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2

OrangeBrush-borstels kopen bij 4UStore

De OrangeBrush-borstels zijn premiumborstels die grotendeels zijn gemaakt op basis van gerecyclede materialen. Niet alleen de vezels bestaan voor een groot deel uit gerecycled materiaal, maar ook de gebruikte kunststof. Dit maakt de OrangeBrush-borstels beter voor het milieu. Tegelijkertijd voldoen deze borstels aan de hoogste eisen op het gebied van gebruiksgemak en zijn ze geschikt voor professionele schoonmakers.

Comfortabele schoonmaakborstels op basis van gerecycled materiaal

Kenmerkend aan de producten van OrangeBrush is dat ze altijd een oranje element hebben, wat ze een door en door Hollandse uitstraling bezorgt. Het gerecyclede borstelwerk van OrangeBrush staat garant voor een perfect schoon eindresultaat en een ultiem gebruikscomfort. Een goede hygiëne in combinatie met een extra lange levensduur is bij de OrangeBrush-borstels gegarandeerd.

Het assortiment van dit merk is heel divers. Naast bijvoorbeeld vegers omvat het ook pijpenborstels, hotelstofblikken, handborstels, afwasborstels en zelfs trekkers. Alle benodigdheden kunt u verzamelen op het OrangeBrush-schaduwbord of u maakt gebruik van een handige rail. De OrangeBrush-borstels zijn geschikt voor uiteenlopende sectoren, gaande van de schoonmaaksector over de landbouwsector tot de transportsector en de industriële sector.

Kennismaking met het premiumaanbod van 4UStore

De OrangeBrush-borstels blinken op verschillende manieren uit. Van klanten horen we dat deze producten comfortabeler en fijner zijn om mee te werken dan de klassieke oplossingen. Dat is uiteraard ook wat u van een premiumproductenlijn mag verwachten. Natuurlijk hebben wij nog heel wat andere producten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Neem bijvoorbeeld een kijkje op de onderstaande merkpagina's waar u de producten van andere premiummerken aantreft.