Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 13
    14
Merk
  1. O.B. (1)

O.B.

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

O.B.: meer dan 70 jaar een vertrouwde keuze voor vrouwen

O.B. is een expert op het gebied van intieme hygiëne en vrouwenhygiëne. Al meer dan zeven decennia biedt dit merk betrouwbare, veilige en kwalitatieve tampons aan die bijdragen aan het comfort en zelfvertrouwen van vrouwen tijdens hun menstruatie. De tampons sluiten aan bij de verschillende behoeften die vrouwen kunnen hebben. Ontdek ook onze andere producten voor dameshygiëne, zoals hygiënezakjes en afvalbakken voor dameshygiëne.

Een korte reis door de geschiedenis van O.B.

Het verhaal van O.B. begon in 1947, toen de Duitse ingenieur Dr. Carl Hahn geïnspireerd raakte door een advertentie voor tampons in een Amerikaans tijdschrift. Samen met Dr. Heinz Mittag en Dr. Judith Esser, een gynaecologe en fervent zwemster, ontwikkelde hij de O.B.-tampon. De naam O.B. is een afkorting van ohne Binde (Duits), wat zonder maandverband betekent. Ondanks de aanvankelijke weerstand en het taboe rond tampons, heeft O.B. met de jaren een revolutie teweeggebracht in de vrouwelijke hygiëne in Europa, met name in Duitsland. Nu is het merk in Duitsland hét synoniem voor tampons en biedt het vrouwen elke dag van hun menstruatie volledige bewegingsvrijheid en meer controle over hun lichaam.

Toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid

O.B. heeft kwaliteit altijd hoog op de agenda staan. Elk jaar worden er alleen al in Duitsland ongeveer 1,2 miljard O.B.-tampons verkocht en het merk exporteert naar meer dan 40 landen wereldwijd. Elk bestanddeel wordt zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Het merk zet zich ook in voor duurzaamheid. Ze streven ernaar om tegen 2025 zo veel mogelijk biologische en duurzame ingrediënten te gebruiken, omdat ze geloven dat de gezondheid van vrouwen nauw verbonden is met de gezondheid van onze planeet. Dit betekent niet alleen dat O.B. zorgvuldig is in de keuze van zijn materialen, maar ook in hoe het adviseert over het weggooien van hun producten. Dit alles om optimaal bij te dragen aan een beter milieu.