Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 0
  3331
Merk
 1. Numatic (82)
Type schoonmaakmateriaal
 1. Stofzuiger (17)
 2. Vloerreiniging (3)

Numatic

Foto-tabel Lijst

1-12 of 82

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 82

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
"

Stofzuigers en andere producten van Numatic kopen bij 4UStore

Numatic is een fabrikant van professionele schoonmaakmachines en schoonmaakmiddelen voor zowel de consumentenmarkt als de zakelijke markt. Deze machines blinken uit op het gebied van reinigingskracht, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Al hun machines zijn sterk en duurzaam en maar al te vaak toveren ze een glimlach op mensen hun gezicht.

Numatic stofzuiger

Bij Numatic toveren ze maar al te graag een lach op ieders gezicht. De Numatic stofzuiger heeft dan ook een leuk uiterlijk en kreeg altijd een vriendelijke naam mee. Bekend is bijvoorbeeld de Numatic stofzuiger Henry, maar ook zijn knap zusje Hetty mag er echt wel wezen. En dan moeten we het nog hebben over zijn coole broer, de Numatic stofzuiger James. Deze stofzuigers zijn in verschillende uitvoeringen en kleuren te verkrijgen. Zo is er bijvoorbeeld de Numatic stofzuiger Henry Petcare die beter geschikt is voor het opzuigen van dierenharen. Naast deze goedgemutste stofzuigers zijn er ook serieuzere varianten te verkrijgen. Een bekend voorbeeld daarvan is de stofzuiger ReFlo ERP180-11, een no-nonsense Numatic stofzuiger op basis van 75% gerecycled kunststof. En ook dit kan een glimlach op ons gezicht toveren, net zoals de kwaliteit van de industriestofzuigers en de waterzuigers van dit merk.

Numatic stofzuigerzakken en andere accessoires

Bij 4UStore kunt u niet alleen terecht voor de Numatic stofzuiger, maar ook voor de Numatic stofzuigerzakken. Kijk wel steeds na in welke mate de Numatic stofzuigerzakken compatibel zijn met de stofzuigers. Verder bieden we een compleet assortiment accessoires aan zoals rechte buizen, gebogen buizen, vloermonden, eindmoffen enzovoort. Voorts heeft dit bedrijf tijdens de coronapandemie ook aanvullende producten op de markt gebracht zoals beschermende gelaatsmaskers en desinfectiezuilen. U merkt met andere woorden dat ze er ook best serieus kunnen zijn. Ook deze producten zijn bij 4UStore te verkrijgen.

Ontdoe u van stof met 4UStore

Numatic biedt een heel compleet assortiment aan, maar we beperken ons zeker niet alleen tot de producten van deze producent. Ook voor stofzuigers, reinigingsmachines en schoonmaakmaterialen van andere merken kunt u bij ons terecht. Hieronder leest u meer over onze oplossingen waardoor u eenvoudig komaf maakt met stof en vuil.

"