Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 4
    21
Merk
  1. Nilfisk (4)
Type schoonmaakmateriaal
  1. Stofzuiger (4)

Nilfisk

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

"

Producten van Nilfisk kopen bij 4UStore

Nilfisk, met het hoofdkantoor in het Deense Brøndby, is een producent van reinigingsapparatuur voor zowel de professionele markt als de consumentenmarkt. Hun reinigingsapparatuur wordt in meer dan 100 landen verkocht. Het bedrijf is onder meer bekend omwille van hun stofzuigers en hogedrukreinigers voor de consumentenmarkt, maar ook op de professionele markt is het zeker geen onbekende. We hebben het over de geschiedenis van dit merk en lichten het assortiment voor u toe.

Geschiedenis van Nilfisk

Nilfisk werd in 1906 in Denemarken opgericht door Nielsen Hans Marius en Fisker Peder Andersen. Het is op hun namen dat de merknaam is gebaseerd. Oorspronkelijk maakte het bedrijf elektrische motoren die werden gebruikt in keukenliften en boormachines. Niet veel later bracht Nilfisk een eigen motorfiets op de markt. In 1910 introduceerde Nilfisk voor het eerst hun stofzuiger. Deze stofzuiger woog zo'n 17,5 kilogram en was allesbehalve compact te noemen. Oprichter Fisker nam een patent op deze uitvinding en kocht later Nielsen uit. De stofzuiger werd een groot succes en de andere motorproducten werden daarom afgebouwd om de focus op deze stofzuigers te leggen. In 1954 had het bedrijf al zijn miljoenste stofzuiger verkocht. De stofzuigers werden heel bekend en geroemd omwille van hun kwaliteit. Onder meer de singer-songwriter Daniël Stuyven (DAAN) vernoemde de stofzuigers van Nilfisk in zijn single Swedish Designer Drugs.

Van de Nilfisk stofzuigerzak tot de tapijtreinigers van Nilfisk

Het assortiment van Nilfisk gaat natuurlijk verder dan stofzuigers. Zo verkopen ze voor de zakelijke markt ook veegmachines, schrob-zuigmachines, eenschijfsmachines, tapijtreinigers, stoomreinigers, hogedrukreinigers en diverse reinigingsmiddelen. Voor de consumentenmarkt hebben ze naast stofzuigers ook hogedrukreinigers, nat-en-droogzuigers en vloerwasmachines. Daarnaast kunt u er terecht voor diverse accessoires zoals de Nilfisk stofzuigerzak. De Nilfisk stofzuigerzak komt in talloze uitvoeringen. Wij bieden een breed assortiment aan waardoor u altijd een passende Nilfisk stofzuigerzak kunt vinden. Bent u echter op zoek naar andere stofzuigerzakken of naar reinigingsmachines van andere merken? Neem dan een kijkje op onderstaande pagina's waar u eveneens een ruim assortiment aantreft.

"