Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 20
    21
Merk
  1. Neutral (1)

Neutral

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Neutral: zorgzaam voor elke huid

De huid van iedere mens is uniek. Dit maakt het vinden van de juiste verzorgingsproducten voor ieder gezinslid soms een ware uitdaging. Met Neutral wordt deze zoektocht een stuk eenvoudiger. Neutral biedt een breed scala aan producten, speciaal ontworpen voor zowel de normale als de meest gevoelige huid. U kunt bij Neutral terecht voor uiteenlopende producten, gaande van wasmiddelen tot handcrèmes.

Een rijke geschiedenis van zorg

Al meer dan 40 jaar staat Neutral aan de zijde van Europese gezinnen. Oorspronkelijk is Neutral opgericht in Scandinavië. Daar werd het merk geboren uit de groeiende behoefte aan neutrale producten voor de gevoelige huid. Over de jaren heen heeft Neutral nauw samengewerkt met vooraanstaande allergie- en astmaverenigingen, zoals de Deense Astma- en Allergievereniging, om producten te formuleren die zowel veilig als effectief zijn. Neutrale ingrediënten waren daarbij erg belangrijk. Met Neutral weet u dan ook zeker dat uw huid in goede handen is. Niet alleen omdat hun producten vrij zijn van irriterende stoffen, zoals parfums of kleurstoffen, maar ook omdat ze duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Dit uit zich onder andere in het gebruik van hernieuwbare energie voor hun wasmiddelen en in het streven naar minder plastic in hun verpakkingen.

Een breed assortiment voor iedere behoefte

Neutral heeft een divers productaanbod, waaronder deodoranten die uw huid fris laten aanvoelen, wasverzachters die uw kleding zacht maken en huidverzorgingsproducten die uw huid voeden en hydrateren. Voor de allerkleinsten biedt Neutral babyverzorgingsproducten aan, zoals zinkzalf en billendoekjes. Ook voor uw haar heeft Neutral een reeks producten ontwikkeld, zoals shampoos en conditioners die zacht zijn voor zowel uw haar als uw hoofdhuid. En niet te vergeten: hun efficiënte wasmiddelen die uw kleding reinigen zonder uw huid te irriteren.