Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Nedac Sorbo

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

"

Schoonmaakmaterialen van Nedac Sorbo Mascot kopen bij 4UStore

Nedac Sorbo Mascot is een specialist op het gebied van non-foodproducten voor Europese doe-het-zelfzaken, warenhuizen, discounters en supermarkten. Nedac Sorbo Mascot is gevestigd in Duiven en Wognum, maar Nedac Sorbo Mascot is ook in het buitenland actief en heeft ook kantoren in België, Duitsland en Engeland. Naast het huismerk Nedac Sorbo verkoopt het ook producten onder sterke merknamen als Chef Aid, Elliott, Greenminds en Tala.

Geschiedenis van Nedac Sorbo Mascot

De geschiedenis van Nedac Sorbo Mascot gaat van start in 1890, bij de oprichting van de VERO Borstelfabriek waar Hollandse bezems en borstels werden gemaakt. In 1899 werd dan weer Tala opgericht, een producent van Victoriaanse keuken- en tuinhulpmiddelen en in 1948 volgde het merk Albert Horn. Deze merken bestonden naast elkaar, tot in 1989 Mascot Europe werd opgericht en er verschillende overnames volgden. Sindsdien is Mascot Europe BV uitgegroeid tot een betrouwbare Europese leverancier van non-foodproducten. En zo vonden de producten van Nedac Sorbo Mascot hun weg naar onze webwinkel.

De webwinkel voor al uw schoonmaakmaterialen

Nedac Sorbo Mascot is gespecialiseerd in uiteenlopende productgroepen, gaande van beenmode tot schoonmaakartikelen. Bij 4UStore rekenen we voornamelijk op de schoonmaakartikelen van Nedac Sorbo Mascot. Onder meer hun mophouders en oplossingen voor vloerreiniging doen het goed bij onze klanten. Hun eigen merkproducten voldoen kwalitatief aan alle eisen en volgen steeds de nieuwste trends en innovaties. Hetzelfde kunnen we echter ook zeggen over de andere merken die terecht een plaats hebben in ons assortiment. Meer over deze alternatieven ontdekt u op onderstaande pagina's.

"