Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 6
    102
Merk
  1. Multy (6)

Multy

Multy

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Multy: de expert in multifunctionele sponsjes en doeken

Schoonmaken is een integraal onderdeel van ons dagelijks leven. De juiste tools zijn cruciaal voor een grondige reiniging. Bij voorkeur tools die u heel multifunctioneel kunt gebruiken. Multy begrijpt dit als geen ander. Met een rijke historie en een breed assortiment aan producten staat Multy bekend om zijn kwaliteit en expertise op het gebied van huishoudelijke en professionele reinigingsproducten.

Geschiedenis van Multy

Het verhaal van Multy begint in 1951, toen het bedrijf werd opgericht als een kleine machinefabrikant. Met de jaren evolueerde het bedrijf en in 1965 nam Multy het besluit om zich volledig te richten op de productie van kwaliteitsproducten. Deze beslissing heeft zijn vruchten afgeworpen, want vandaag de dag is Multy een toonaangevende producent met vestigingen in verschillende landen, waaronder Nederland, België, Griekenland, Hongarije, het Verenigd Koninkrijk en China. Het bedrijf biedt werk aan meer dan 500 medewerkers en levert een breed scala aan huishoudelijke schoonmaakproducten aan grote internationale en nationale retailers.

Van ruw materiaal tot eindproduct

Wat Multy onderscheidt, is hun vermogen om het gehele productieproces te beheersen. Ze bezitten meerdere schuiminstallaties, niet-geweven lijnen en conversiesites. Dit betekent dat Multy de kwaliteit van hun producten van begin tot eind controleert. Of u nu op zoek bent naar schuursponsjes, microvezeldoeken of huishoudhandschoenen, met Multy bent u altijd zeker van topkwaliteit. Multy streeft er voortdurend naar om hun producten te verbeteren en nieuwe toepassingen te ontwikkelen. En met diverse certificeringen op zak, zoals NEN-EN-ISO 9001:2015 en Oeko-Tex Standard 100, weet u dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van hun producten.

Duurzaamheid staat centraal

Multy is zowel toegewijd aan kwaliteit als aan duurzaamheid. Het bedrijf heeft een lange traditie van zorg voor het milieu. Al in 1982 begon het met het recyclen van schuimresten tot nieuwe producten. Tegenwoordig blijft Multy inzetten op duurzaamheid door het eigen energieverbruik te verminderen, minder afval te produceren en biologisch afbreekbare producten te ontwikkelen. Met deze jarenlange ervaring en toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, weet u dat u met Multy een goede keuze maakt.