Onze andere webshops

Quartzline

Foto-tabel Lijst

1-12 of 81

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 81

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
"

Dispensers en toiletaccessoires van Quartzline kopen bij 4UStore

Quartzline is een merk van MTS Euro Products. De naam Quartzline verwijst naar kwarts, een in de aardkorst veelvoorkomend mineraal met een Mohs-hardheid van 7. Het is dan ook harder dan pakweg orthoklaas, iridium en pyriet. Met de Quartzline zet MTS Euro Products in op duurzame, stoere en krachtige dispensers die tegelijkertijd ook elegant en stijlvol zijn. Bij Quartzline gaat het om een heel compleet assortiment met naast dispensers ook talrijke accessoires voor het sanitair.

Over Quartzline en het assortiment

De Quartz dispenser is verkrijgbaar in het zwart, wit of in zwart met roestvrij staal. De Quartz dispenser is slim ontworpen en is speciaal gemaakt voor zakelijke gebruikers. De Quartz dispenser is te openen en af te sluiten met een universele sleutel en is eenvoudig aan te vullen. Met Quartzline rekent u bovendien op een heel complete lijn, waardoor al uw dispensers dezelfde stijl kunnen aannemen. In de Quartzline vindt u onder meer de Quartz dispenser Duo Toiletrolhouder terug, geschikt voor twee rollen toiletpapier. Deze Quartz dispenser is verkrijgbaar voor zowel toiletpapier met koker als voor coreless toiletpapier, duo-jumborollen, bulkpacks en doprollen.

Een ander voorbeeld van een Quartz dispenser is de Quartzline Handdoekdispenser Multifold. Verder vindt u in het assortiment van Quartzline ook poetsroldispensers, zeepdispensers, desinfectiemiddeldispensers, luchtverfrissersystemen, afvalbakken, damesverbandzakhouders en toiletborstelhouders terug.

Andere dispensers en toiletaccessoires kopen bij 4UStore

MTS Euro Products heeft naast de Quartzline ook andere productlijnen op de markt gebracht. Deze lijnen kunnen uitstekende alternatieven zijn voor de Quartz dispenser of de­ toiletaccessoires van Quartzline. Bovendien bieden wij ook dispensers en toiletaccessoires van andere merken aan. U kunt daarbij kiezen voor uniforme lijnen of naar hartenlust combineren om uw toilet een unieke twist mee te geven. Op onderstaande pagina's vindt u alvast de andere producten terug. We geloven dat ook zij een meerwaarde zijn voor uw sanitair.

"