Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

E-Tissue

Foto-tabel Lijst

1-12 of 22

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 22

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Circulair papier en dispensers kopen van E-Tissue

E-tissue is circulair papier op basis van papierafval. Aan de basis van dit circulair papier van E-Tissue ligt onder meer ingezameld handdoekpapier. Ook gerecycled kraftpapier en cellulosetrims, afval dat ontstaat bij het versnijden van moederrollen, worden hergebruikt. Hierdoor kunnen deze grondstoffen opnieuw worden gebruikt en gaan ze niet verloren. Tijdens het productieproces voegt men bovendien geen chemicaliën en chlorides aan het circulair papier van E-Tissue toe. Hierdoor is de kleur van het circulair papier van E-Tissue eerder beige en niet wit, maar het resultaat is gewoon beter voor zowel mens als milieu. Voor de verpakking van dit circulair papier van E-Tissue heeft men ten slotte gekozen voor post-consumer gerecycled plastic. Dit is plastic afval dat zo eveneens een tweede leven krijgt.

Bewezen duurzamer dan klassiek cellulosepapier

Het circulair papier van E-Tissue wordt op de markt gebracht door MTS Euro Products dat nadrukkelijk een stap in de groene richting zet. Bij de productie van het circulair papier gaat MTS Euro Products heel milieuvriendelijk te werk. Het is net omwille van deze aantoonbare milieubelastingvermindering dat E-Tissue het EU Ecolabel kreeg toegekend. Dit is het beste bewijs dat het circulair papier van E-Tissue minder milieubelasting veroorzaakt dan alternatieve papierproducten. Om deze beweringen kracht bij te zetten, heeft MTS Euro Products voor zijn circulair papier een LCIA (levenscyclusimpactanalyse) laten uitvoeren. Dit rapport toont aan dat de CO2-uitstoot in de totale levenscyclus van het circulair papier van E-Tissue maar liefst 35,4% lager ligt dan bij vergelijkbare producten op basis van pure cellulose.

Duurzaamheid en kwaliteit gaan hand in hand

Het circulair papier van E-Tissue hoeft niet onder te doen voor het klassieke papier dat u gebruikt. De droogsterkte van het circulair papier van E-Tissue is gewoon gelijk aan die van klassiek cellulosepapier en het nat-sterkvermogen is heel groot. Dankzij de twee laagjes voelt het circulair papier van E-Tissue zacht aan en op het absorptievermogen valt niks aan te merken. Ook de geur is heel aangenaam en hoewel het circulair papier van E-Tissue heel duurzaam is, blijft het toch voordelig. Ten slotte is het circulair papier dermatologisch getest en is het goedgekeurd voor contact met vette, droge en vochtige voedingsmiddelen.

Ontdek de dispensers en papierproducten van E-Tissue

Het assortiment van E-Tissue is heel divers en zo is het mogelijk om de volledige washroom met dit circulair papier in te richten. Het circulair papier wordt onder meer gebruikt voor de productie van toiletpapier (traditioneel toiletpapier en mini-jumbotoiletpapier) en handdoekpapier (handdoekrol Mini Matic en zowel multifold- als Z-vouwhanddoekpapier). Daarnaast wordt het circulair papier ook gebruikt voor de productie van poetspapier, zoals de XL-industrierollen van E-Tissue. Ten slotte komt E-Tissue ook met een dispenserconcept waarop het kenmerkende logo is aangebracht.

Meer dan alleen de duurzame oplossingen van E-Tissue

Bij 4UStore kiezen we voor een compleet assortiment. Hierbij hebben we ook aandacht voor milieuvriendelijke alternatieven, zoals de dispensers en de het circulair papier van E-Tissue. Naast de producten van E-Tissue bieden wij ook duurzame alternatieven van andere merken aan, zoals: